Какво трябва да знаете за Scope Freak

К

Една от най-горещите тенденции в социалните медии в наши дни е предаването на живо. Преди имаше няколко сайта и софтуера с услуги за стрийминг на живо, но те спечелиха много повече внимание само с появата на мобилни устройства. Periscope води пакета мобилни приложения, предлагащи предимно услуги за пряко предаване на живо. Счита се за променящ играта в сферата на социалните медии, защото за разлика от други сайтове за социални медии, Periscope спечели милион потребители само за кратък период от време. Той се използва широко, както се доказва от по-голямата част от поточните видеоклипове, гледани за един ден – повече или по-малко 40 милиона минути. Но има някои ограничения за това приложение и точно там идва Scope Freak, за да помогне.

Scope Freak е софтуер за настолни компютри, предназначен за потоци от Periscope. Този единствен по рода си софтуерен инструмент стартира на 28 декември 2015 г. Той е предназначен да подпомага онлайн маркетолозите в техните занимания с видеореклама.

Създатели

Ali G и Marcus Lim са авторите на този софтуерен инструмент. Те са един и същ екип, който донесе Social Interest Freak и Social Lead Freak на многобройни онлайн търговци, които искат да спечелят предимство в своите маркетингови занимания в социалните медии. Ali G създаде и други ефективни инструменти за уеб маркетинг като 1-во място Penguin, Forum Fortunes, WP Mobile Assault, WP Time Trigger и WP Video Commando.

Как да използвате програмата

При закупуване на софтуера той може да бъде инсталиран на компютри. Той е силно съвместим; всъщност работи на MacBook, лаптоп и настолни компютри.

Трябва само да се регистрирате за безплатен акаунт, след като програмата бъде инсталирана. Интерфейсът на тази програма също е доста ясен; просто трябва да изпълните четири прости стъпки, за да запазите потоците на живо.

Първата стъпка е да вмъкнете URL адреса на поточното видео. Второ, изберете целевата папка за изтегленото видео. Третата стъпка отнема време, защото потокът се изтегля. Въпреки това, за разлика от няколко програми за изтегляне на видео, Scope Freak позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове бързо. Той може дори да изтегли тричасови потоци само за няколко минути. Поставя се лента за напредъка, за да се посочи процентът на изтеглените части. Когато всички необработени файлове бъдат изтеглени, думата „Готово“ ще се покаже в списъка със суровите файлове. Четвъртата и последна стъпка е качването на изтегления поток във вашия акаунт в YouTube.

Професионалисти

Някои от предимствата на използването на Scope Freak са неговата лекота на използване, съвместимост и бърз процес на изтегляне. Както се подразбира по-рано, този софтуер е направен като помощ за ограниченията на приложението Periscope. Един от често срещаните проблеми на потребителите на Periscope е изтичането на техните потоци след 24 часа. Публиката, която пропусна предаването на живо, трябваше да гледа в рамките на 24 часа.

Със споменатия софтуер стриймърът и зрителите не трябва да се катерят, за да гледат в рамките на 24-часовия лимит; те могат да гледат, когато пожелаят, стига да са изтеглили поточните видеоклипове. Те също могат да съхраняват видеоклиповете толкова дълго, колкото искат и имат нужда. Потребителите имат възможност да редактират своите изтеглени потоци с помощта на новите инструменти за редактиране на YouTube или офлайн софтуер за редактиране на видео.

Кой се нуждае от софтуера

Изтеглените видеоклипове са с високо качество. Това със сигурност ще повиши надеждността на онлайн търговците, които вграждат висококачествените видеоклипове в съответните си сайтове за електронна търговия. Онлайн търговците могат да си осигуряват приходи и от видеоклиповете си. Те могат да добавят реклами във видеоклиповете или връзки към различни страници за продажби.

Блогърите и почти всички, които имат устройство и интернет връзка, могат да кандидатстват като партньор за софтуера. Цената на програмата варира от 27 до 47 долара. Цената зависи от пакета. Основният струва $ 27 до $ 37, докато професионалният пакет струва $ 37 до $ 47. Партньорите печелят 50% комисионна за всяка продажба на софтуера.

Заключение

Броят на онлайн маркетолозите се увеличава всяка година и да се откроявате в тази наситена индустрия означава да използвате най-новите тенденции в технологиите. Поточното предаване на живо чрез мобилни приложения като Periscope в момента е една от най-актуалните тенденции в днешно време. За да се увеличи максимално потенциала на тази тенденция, е разработен Scope Freak. С този софтуер потребителите могат да изтеглят и редактират своите видеоклипове или обхвати, за да привлекат повече потенциални клиенти и потенциални клиенти в съответния им онлайн бизнес.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta