Корпоративно видео производство – Колко струва графиката?

К

След като завършите заснемането на вашата корпоративна видеопродукция, влизате в пакета за постпродукция, където започва редактирането на видео. Сега сценарият започва да оживява чрез магията на редактирането и всички парчета, споменати в първоначалния план, сега ще се съберат. След като историята бъде структурирана, ще бъдат добавени специални ефекти за графики, анимации, увеличаващи производствената стойност на вашия филм и въздействието върху вашата целева аудитория.

Редактор с интелектуално усърдие и майсторски умения ще включва графиките и заглавията, където са необходими, за да даде ясна представа за вашия продукт. Анимациите, светлинните ефекти и звуковите ефекти подобряват видеото, където е необходимо и където има мотивация за това. Посочването на вашия адрес, телефона и друга разумна информация също трябва да бъдат добавени като призив за действие, за да се информира обществеността къде сте налични вие или вашите продукти / услуги.

Пристигайки в този момент, вашият промоционален видеоклип е това, което чакахте; главен инструмент, замислен и разработен за увеличаване на продажбите, осведомеността и интереса към вашата компания, продукти и / или услуги.

Как да намерите правилния редактор за вашия проект?

Редактирането изисква експерти! Редакторите са висококвалифицирани художници и техници, подготвени да извлекат максимума от вашата продукция, за да подобрят качеството на вашето корпоративно видео. Технологията за монтаж на филми се подобрява от ден на ден и човекът или лицата, които ще се погрижат за тази много важна част от вашето творение, са готови да положат усилия, докато видеото предаде необходимото послание. В крайна сметка, страхотното видео обикновено преминава през няколко редакции, за да го направи правилно.

Колко струва графиката в корпоративното видео производство

Процесът на редактиране започва с импортиране на видеозаписи, регистриране и сглобяване на кадрите в последователности и сцени.

След това етапът на грубо изрязване е мястото, където редактирането се фокусира повече върху елиминирането на снимки / сцени от редактирането на сглобката. След грубия разрез редактирането преминава в етап на фино изрязване, където филмът е фино настроен и финес. По време на този процес картината се подобрява и се добавят графики, заглавия, графики за движение, анимации. След като финото редактиране завърши и картината се заключи, видеото ще премине в звук за публикуване за аудио редактиране и смесване. Това е мястото, където аудио нивата са балансирани, музиката и звуковите ефекти са добавени, както и смесени и мастерирани.

Докато редактирането на звука се извършва, картината може да бъде коригирана в цвят. Това е много важен етап, който се състои от цветово балансиране на кадрите, както и коригиране на контраста и яркостта на всеки кадър. Ако са включени множество камери, анимации, визуални ефекти и композиране, тук картината е фино настроена, така че всичко е безпроблемно.

Накрая ще откриете, че разходите за редактиране ще варират в зависимост от много фактори като продължителността на филма, броя на графиките, заглавията, анимациите и приложените специални ефекти. Единичните сцени ще изискват по-малко редактиране, отколкото сложните сцени, заснети от много различни ъгли.

Цената на час ще варира за кратък видеоклип в зависимост от това, което се изисква и от корпоративната компания за видеопродукция, която сте избрали. Средно почасовите ставки ще бъдат между 150 и 250 долара на час за графики, заглавия, графики за движение и анимация. Тези елементи отнемат време за проектиране и внедряване в редактиране плюс има време за изобразяване, което да се вземе предвид. Днес повечето от видеоклиповете включват графични елементи, графики за движение и анимации. С напредъка в технологиите някои процеси на постпродукция са рационализирани, за да се спести време. След като казахме, че процесът на постпродукция отнема много време, защото влияе върху крайното качество на видеото и наистина зависи от това, което видеото се нуждае, за да комуникира ефективно съобщението.

Разходите за редактиране трябва да се вземат предвид от самото начало на процеса на корпоративно видеопроизводство. Без значение колко време отнема, когато плащате за това, вие плащате за съвършенството на перфектен продукт. Преосмислете бюджета си, ако мислите за намаляване на времето за видео и аудио редактиране, защото това ще повлияе на цялостното видео.

Колко струва?

Цената може да варира в зависимост от сложността на графиките, които ще се използват, от консервативни $ 880 до $ 1200 на ден до по-голяма сума, ако искате да използвате 3D анимации или високотехнологично ново оборудване за ефектни филмови ефекти.

Повечето графики и анимации ще бъдат създадени с вашето пряко участие в дизайна и въздействието. Експертен редактор ще разбере, че инвестирате в промоционално видео и ще ви уведоми дали вашият продукт или услуга изискват тези елементи. Вашите идеи, визия и бюджет ще определят дали за вашия проект са необходими графики, анимации и добавена постпродукция. Използването на текстова и графична иконография са широко приети и ефективни начини за ангажиране на вашата аудитория.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta