Любопитното преминаване от телевизия към настигаща телевизия

Л

През последното десетилетие се наблюдава смяна на развлеченията от обикновените телевизори към онлайн приложения за стрийминг – нашата собствена Catch-Up телевизия. Този ход промени начина, по който гледаме телевизионни предавания, като предостави неограничен достъп до всички наши нужди за забавление.

Кажете „Не“ за изтегляне или запис:

Стриймингът в облак направи възможно да гледате всичките си любими предавания безплатно с някои приложения или с една малка месечна абонаментна такса в други. И така, необходимостта да имате записано копие или цифрово изтеглено копие на всичко се прехвърли към поточно предаване в облак, решавайки проблема с ограниченото локално съхранение.

Възходът на “шнуровете”:

Cloud Streaming Apps внесоха нова тенденция в медийното потребление с технологични компании, които се опитват да привлекат милиони “ножове”. Новото поколение премахна кабела за услуги, които предават телевизионни канали на живо по интернет.

Настигащи телевизионни услуги:

Catch-Up телевизионните услуги ви позволяват да гледате телевизионни програми след излъчването им в ефир, без всъщност да записвате или изтегляте програмата. През годините качеството на догонването се е развило и понастоящем 60% от програмите, излъчвани по безплатните национални канали, са достъпни за възпроизвеждане.

Стрийминг на филми и телевизионни предавания

Някои услуги за стрийминг обслужват както филми, така и телевизионни предавания, като; Netflix и Amazon Prime. Те могат да бъдат достъпни на повечето телевизори Smart TV и ще ви позволят да предавате HD съдържание по ваш избор. Със своите по-добре представени услуги и достъпност на всички устройства обаче Netflix изглежда печели бойното поле както за качество, така и за наличност. Новата услуга на Hulu за телевизия на живо и платформата YouTube TV също излизат на арената със своите услуги.

Появата на Smart TV в подкрепа на поточно предаване в облак:

Smart TV ви дава приложения – всички готови за достъп до вашия Catch-Up телевизор; като iPlayer, Amazon Instant Video и Netflix. Някои интелигентни телевизори предоставят достъп до 3D стрийминг видео заедно с видео стрийминг с ултра висока разделителна способност. Те отвориха път към изцяло нов свят на гледане и забавление на телевизия, като намалиха доверието ви към графиците за излъчване на любимите ви програми.

Незабавна и мобилна достъпност:

Най-добрата част за Catch-Up TV – можете да получите достъп до любимото си съдържание на всички устройства като; Телевизор, компютър, смартфон и таблет. Съставите, които са най-успешни при повторение, са доминирани от програми, ориентирани към младежта, а мобилните екрани са станали най-използваното устройство за онлайн телевизионна консумация.

Намалени разходи:

Излъчваната телевизия стана изключително скъпа и по-голямата част от нейното съдържание е разточително. Облачното стрийминг ни дава възможност телевизора да бъде изпратен при поискване. Той ще ни предостави по-добри възможности и разнообразен избор на съдържание, което да се консумира.

Бъдещето в облака:

Бъдещето очаква по-взискателна услуга от Catch-Up TV и нашите интелигентни телевизори. Ще искаме доставчик на услуги да може да предоставя по-широк спектър от услуги по телевизията или в интернет. Предвижда се онлайн достъпът до телевизионни предавания да се увеличи и да се надяваме да намали пиратството. С поточното предаване на живо в картината – рискът от спойлери също намалява.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta