Наемането и услугите на AV оборудването на г-н Видео сега в Silver Spring

Н

Сребърна пролет, MD – 27 септември 2011 г.Г-н Video Inc, един от най-старите и най-доверените играчи в помещението за отдаване под наем на AV оборудване, откри клон в Силвър Спринг, MD. Собствениците на бизнес, мениджъри на събития и физически лица, базирани на Silver Spring, вече могат да доставят пълна гама от най-новото AV оборудване като проектори, озвучителни системи, DJ грамофони, смесителни конзоли, плазмени телевизори, безжични микрофонни системи, компютърни лаптопи сред друго оборудване на базата на най-конкурентните цени от Mr Video. Наемът на AV обаче не е единственото нещо, с което г-н Видео е добре известен. Компанията също така предоставя изчерпателна гама от услуги, свързани с видео, като конвертиране на филми, цифровизация на видеоклипове, видео редактиране и услуги за конвертиране на аудио за фирми и физически лица.

Mr Video възниква през 1996 г. и оттогава обслужва предприятия и частни лица в големите градове в цялата страна. Компанията реши да създаде клон в Silver Spring поради голямото търсене от доволните клиенти в други щати.

Що се отнася до услугите за наем на Mr. Video, те се обслужват от опитен и ефективен персонал на AA-Rental.com, дъщерно дружество на Mr. Video Inc. Клиентите могат да получат цяла гама AV оборудване, доставено за нула време от един на стратегически разположените складове на компанията. Само най-новите и девствени климатизирани съоръжения се изпращат под наем от Mr. Video. Компютри, лаптопи, мрежово оборудване, принтери, многофункционални, компютърни аксесоари също могат да бъдат наети от AA-Rental. Тъй като търсенето на таблетни компютри като I-Pad на Apple се увеличава, компанията предлага и услуги за отдаване под наем на тези много търсени удобни компютърни устройства на най-достъпни цени. Предприятията, организациите и физическите лица са изключително облагодетелствани от услугите за наем на Mr. Video.

Mr. Video също е изключително успешен играч във видео и аудио услугите. Възстановяване, преобразуване и дигитализация на 8 мм диапозитиви и филми, макари, снимки, слайдове, захранващи точки, аудио касети, също се извършва от компанията. За това във фирмата работят опитни професионалисти, които използват най-съвременно оборудване, за да доставят крайния продукт. Преди доставката завършената работа се проверява от професионалист, който извършва необходимите редакции и подобрения. Услугата е особено популярна сред филмовите студия, фотографите и хората, които намират за изключително удобно да поръчват услугите онлайн или по телефона и да завършат работата и да я доставят от собственото си местоположение и това също на най-достъпна цена.

Уебсайтът на компанията има задълбочена информация за цялото оборудване и услуги, които предлага. Клиентите могат да разглеждат каталога на оборудването на всички марки, за да определят техните нужди и да поръчат съответно. Обяснителните ръководства са налични и на уеб портала на компанията.

За повече информация посетете уебсайта. Клиентите могат също да се свържат с представителите на компанията на тел. 703-644-7481, за да получат отговори на своите запитвания или да направят поръчки.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta