Научете се да записвате собствените си мълчаливи подсъзнания

Н

Можете лесно да записвате свои собствени безшумни подсъзнания у дома, използвайки вашия компютър. Не се нуждаете от изискано оборудване или звуково проучване. Трябва ви само компютър, микрофон и правилния софтуер. Въпреки че има много подсъзнателни компактдискове, които могат да бъдат закупени, които се занимават с много различни проблеми, вие също имате възможност да създадете свое собствено подсъзнателно съобщение, направено специално

Софтуерът за прекодиране, който е необходим за създаване на собствени подсъзнателни съобщения, включва софтуер за редактиране на звук. Повечето налични софтуери ще могат да създават бинаурални бийтове, стерео объркване, запис назад и други, за да създадат ваше собствено съобщение. Някои от най-популярните и добре познати софтуери за редактиране на аудио включват Gold Wave, Acoustica и Adobe.

Ще ви е необходима и фонова музика, в която да се слее вашето подсъзнателно съобщение. Подсъзнателното съобщение ще бъде преобразувано в много висока височина и след това ще се смеси с фоновия шум, който сте избрали. Много пъти природните песни и релаксиращата музика се избират като фонова музика.

Най-важната стъпка към създаването на собствени подсъзнателни съобщения е създаването на самите съобщения. Вашето подсъзнателно послание винаги трябва да бъде положително и трябва да се съсредоточите върху едно или две твърдения. Не искате да объркате подсъзнанието си! Трябва да запишете съобщението си, докато не сте доволни и след това да го смесите в избраната фонова музика, използвайки софтуера за редактиране на аудио.

След като вече имате съобщение, можете да започнете да използвате своето подсъзнателно съобщение, докато спите или правите дейности около къщата. Ще чувате само фоновата музика, но подсъзнанието ви чува всичко останало. Ако от известно време създавате свои собствени подсъзнателни съобщения, може да можете да използвате някои разширени функции като стерео объркване, ефекти на компресия и други функции. Уверете се, че първо разбирате основния процес, преди да преминете към разширени функции.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta