Предоставяне на експертни съвети на клиенти онлайн

П

Въведение в видео стрийминг за експертни консултанти

Последните развития в електронната търговия и видео стрийминга онлайн позволяват на експертите да достигнат директно до потребителите. Терапевтите могат да се консултират със своите клиенти от чужбина. Личните треньори могат да държат клиентите си на път, докато са на почивка. Учителите по английски могат да се свържат с ученици в Еквадор, а испанските – в видео поток със студенти в Манхатън! Възможността да разширите бизнеса си с платформи за видео стрийминг съществува и тази статия ще ви помогне, когато разглеждате техническите аспекти на изграждането на общност за стрийминг за вашите експертни съвети.

По-долу ще намерите полезна информация за използването на тази нова технология за изграждане на вашия бизнес и разширяване на феновете ви.

Какво ми трябва, за да започна да предавам видео на живо, за да разширя бизнеса си?

1. Компютър, оборудван с камера, или камера, способна да излъчва на живо

2. Тихо, добре осветено пространство, от което да се излъчва на живо

Видео поточното предаване на живо води до разширяване на социалните медии

Когато започнете стрийминг, на живо, онлайн, вероятно можете да очаквате вашите последователи в Twitter да скочат и феновете ви във Facebook да се увеличат!

Няколко полезни техники за подготовка, преди да започнете предаването си на живо.

Методът PORCH

Хора Коя е вашата публика? След първите няколко предавания на живо ще получите представа за демографските си данни.

Организирайте Как можете по-добре да организирате излъчването си на живо в съответствие с демографските данни, които сте идентифицирали? Какъв е обхватът им на внимание? По-младите фенове вероятно ще се интересуват от по-кратки предавания, или може да искат да идват и да си отиват в рамките на час или два излъчване на живо.

Уважение Докато излъчвате на живо, трябва да сте внимателни към това, което вашата аудитория иска да види и обсъди. Няма по-добър начин да разберете какво искат феновете ви от поточното предаване. Ще можете да видите незабавен отговор от клиентите си, когато те искат да останат по дадена тема или се нуждаят от повече съвети на живо по отношение на определена област, за която разговаряте.

Контакт Отделете време да потърсите информация за контакт за хора, които присъстват на вашето излъчване на живо във вашия стрийминг видео канал. Следвайте ги в Twitter. Добавете ги към вашия имейл списък. Уведомете ги за следващия път, когато планирате да излъчвате видео на живо.

Гостоприемство Какво ще правите, за да накарате зрителите си да се чувстват не като фенове, а като приятели? В крайна сметка вашите фенове и клиенти ви приветстват да живеете в домовете им! Никога не подценявайте стойността на хумора, когато сте гостоприемни във виртуалния свят.

Никога не подценявайте ефективността на говоренето чрез излъчването си, преди да започнете да предавате видео на живо за вашите фенове! Няколко солидни репетиции и няколко мозъчни атаки ще доведат до успешно предаване на живо за вашата марка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta