5 interessante fakta om Lovina -stranden i Nord -Bali

5

Ikke så mye besøkt som Sør -Bali, har Nord -Bali en egen og unik karakter. Lovina, en tynt befolket strekning av uberørt svart sandstrand, har blitt det foretrukne reisemålet for turister som ønsker å unnslippe Balis travle sør. Lovina Beach er hjemmet til sjarmerende hoteller, bortgjemte feriesteder og ferievillaer som alle er bygget på eller i nærheten av stranden. Besøkende til Nord -Bali vil oppdage at regionen tilbyr en mye mer givende ferieopplevelse enn pakkereisene til cookie cutter som finnes i Sør -Bali.

Her er fem fakta du sannsynligvis ikke vet om Lovina:

1. Navnet “Lovina” er en relativt fersk utvikling startet av en fremtidsrettet regjeringsfunksjonær på 1950 -tallet. Lovina er egentlig navnet på en 10 kilometer lang strandstrekning vest for Balis historiske hovedstad Singaraja. Dette området besto en gang av syv små fiskerlandsbyer: Temukus, Kalibukbuk, Anturan, Pemaron, Tukad Mungga, Banyualit og Kaliasem, som har samlet seg for å danne feriebyen Lovina. Kalibukbuk er det mest bebygde området, og kan betraktes som hovednavet til Lovina.

2. I motsetning til den sørlige delen av Bali, består stranden på Lovina av svart sand. Mens hvite sandstrender skapes av restene av koraller og døde sjøkrepsdyr, kommer svarte sandstrender fra vulkanske lavastrømmer.

3. En utsmykket delfinskulptur i Lovinas sentrum og overflod av utskårne delfinfigurer til salgs er en klar indikasjon på områdets affinitet for delfiner. Det rolige vannet utenfor Lovinas kyst er hjemsted for mange delfinplater. De vennlige pattedyrene elsker å boltre seg rundt forbipasserende båter, noe som gjør delfinsyn til en av de mest populære turistattraksjonene i Lovina.

4. Lovina ligger noen kilometer vest for byen Singaraja, det nederlandske koloniale maktsetet i Bali. Alltid verdt et besøk for alle som bor i Lovina, beholder Singaraja utseendet og følelsen av en gammel nederlandsk kolonialby. Singaraja har også utmerkelsen av å være Balis mest multi -etniske by, med tydelig europeisk, arabisk og kinesisk innflytelse – et bevis på byens betydning som et viktig handelssentrum i gamle dager.

5. Lovina er billigere enn resten av Bali! Dette bør komme som en gledelig nyhet for budsjettreisende, ettersom det lar dem få den typiske Bali -opplevelsen uten å måtte bo i det stadig dyrere sør. Hotell, måltider og levekostnader generelt er lavere i Lovina.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta