6 naturlige kosttilskudd for å fikse bursitt og hushjelpens kne

6

Hushjelpens kne

Bursitt er en tilstand som kan påvirke de fleste leddene i kroppen vår. Når det oppstår i kneet, blir det ofte referert til som Housemaids kneet. Det er mange forskjellige grunner til at det kan være forårsaket, men det kan være forårsaket av belastning fra aktiviteter ting som husarbeid, hagearbeid og bønn lagt på knærne. Det rammer ofte arbeidere som kneler i lengre perioder i arbeidet, som teppeleggere og rørleggere. Det kan også være knyttet til dårlig sirkulasjon, kjent som “Water on the Knee”.

Reseptbelagte og reseptfrie legemidler for behandling av Housemaid’s Knee

Vær oppmerksom på at nesten alle smertestillende midler medfører en viss grad av helserisiko hvis de brukes over lengre tid. NSAIDS (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) har vært knyttet til hørselstap og tinnitus. Ironisk nok kan de også forårsake hodepine hvis de brukes regelmessig. Disse smertestillende midler reduserer vanligvis også lungekapasiteten, så de unngås best hvis du er en idrettsutøver eller lider av astma.

· Ibuprofen. Dette er et kraftig smertestillende middel som er bedre kjent under sine handelsnavn som Nurofen. Dette er et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel og reduserer betennelsen i Bursa eller væskesekken i kneet.

· Co-Codamol. To ekstremt vanlig brukte smertestillende midler er Paracetomol og Kodein. Co-Codamol er ganske enkelt en kombinasjon av disse to smertestillende, og brukes til å undertrykke smerte. Styrken på preparatet bestemmes av mengden kodein som brukes, og det er mange forskjellige styrker tilgjengelig. Imidlertid er det bivirkninger, ofte kvalme, forstoppelse og munntørrhet oppleves.

· Paracetamol. Paracetamol er også kjent som paracetamol. Det er et av de mest brukte medikamentene, og gir smertelindring for både voksne og barn. Det fungerer faktisk på en ekstremt lik måte som aspirin. Økning av dosen vil imidlertid ikke øke smertelindringen, og reduserer ikke betennelse ved behandling av Housemaid’s Knee. Den anbefalte dosen for voksne er to 500 mg tabletter. Det er lett tilgjengelig, men en overdose kan være livstruende, og vil forårsake leverskade.

· Kodeinfosfat. Kodeinfosfat er et mindre populært smertestillende middel, som har tre størrelser – 15mg, 30mg og 60mg. De vanlige bivirkningene ved å ta det er utslett og kløende hud, pustevansker, rødhet, svette oftere normalt, kvalme og mange andre. Det er mange bivirkninger til denne smertestillende medisinen.

· Naproxen. Naproxen brukes vanligvis for å redusere betennelse, i mange tilstander, ikke bare knesmerter. Det er noen bivirkninger, som blant annet inkluderer hodepine, døsighet og halsbrann.

· Kombinasjonsprodukter. Det er mange sterkere reseptbelagte resepter som blander ulike smertestillende midler samt andre synergistiske stoffer som koffein. Disse bidrar til å øke den smertedempende effekten.

6 Naturlige tilnærminger for å behandle Housemaids Knee.

· Everflex krem. Dette er en kommersiell krem ​​som gnis inn i kneet og bruker hovedsakelig MSM, et naturlig stoff som smertestillende. Anekdotiske bevis tyder på at dette kan være effektivt.

· Glukosamin. Tdet er et Glyconutrient som forekommer naturlig i kostholdet vårt. Imidlertid er det ofte mangel på hurtigmat. Når vi blir eldre, må vi få mer av dette for å beskytte leddene våre og mange andre prosesser. Det er et av en rekke stoffer som danner leddene våre. Mange studier på 1980-tallet viser at det kan være svært effektivt ved leddproblemer. Den mest potente formen er haibrusk.

· Kondroitinsulfat. Dette bidrar til å øke mengden vannhjelp i vevet i leddene våre og hjelper dem til å fungere mer effektivt som støtdempere. Det fungerer veldig bra med Glucosamin. Det forekommer også i haibrusk, noe som gjør dette til en veldig enkel og effektiv behandling.

· Devils Claw- Det er en naturlig smertestillende og ser ofte ut til å virke der rusmidler mislykkes. Imidlertid forstyrrer det slimhinnene i magen.

· MSM. Er en form for svovel og er en av hovedingrediensene i leddene dine. Det hjelper å gjenoppbygge leddene, reduserer betennelser og er smertestillende.

· Gurkemeie. Ja, det stemmer, karripulver! Gurkemeie har blitt mye undersøkt og vist i tusenvis av år for å bidra til å redusere betennelse uten mange bivirkninger. Som med all karri, vil for mye ha forutsigbare effekter……

· Hvit Willow Bark. Effektivt, en form for aspirin. Dens aktive ingrediens er salicin, og det er ekstremt bra for å lindre ubehag.

Mange av disse fungerer synergistisk sammen. For eksempel ser det ut til at Glucosamine, Chondroitin og MSM fungerer mye bedre i kombinasjon. Hvis bursitten din ikke er for alvorlig, ser det ut til å være vel verdt å prøve et naturlig middel, da farmasøytiske legemidler kan ha ekstremt ubehagelige bivirkninger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta