Aktiviteter og eventyr på South Padre Island, Texas, Wakeboard

A

Wakeboarding rundt South Padre Island

Enten du har din egen båt og er klar for en uke med våkneopplevelser, ønsker å koble til en båt og sjåfør for en ettermiddag med makulering, eller vil ha en leksjon for å lære å sykle, er vannet rundt South Padre Island flott for wakeboard og ha det du leter etter. South Padre Island tilbyr varmt vann og lufttemperaturer året rundt, og båtoppskytninger er innen en kort tur til garantert flatvann i alle vindretninger.

Spots to Ride

Laguna Madre

For nybegynnere som bare lærer å stå opp og sykle bak kjølvannet, er det flott ridning i Laguna Madre Bay like ved hvilken som helst av båtramper på South Padre Island. Selv om vannet i gjennomsnitt er litt hakket for erfarne ryttere som ønsker å skjære det opp og kaste triks i kjølvannet, er forholdene generelt fine for å lære det grunnleggende. På rolige dager er vannet flatt, og ryttere kan gjøre lange passeringer langs øya like utenfor de mange barene og restaurantene langs bukten.

Det grunne vannet i Laguna Madre er bare egnet for båter som kan komme på et fly på mindre enn 5 fot vann, og derfor er det best å kjøre bak båter med påhengsmotorer, jetbåter og PWC -er.

Dolphin Cove og Barracuda Beach

På rolige dager er Dolphin Cove og Barracuda Beach flotte steder å sykle. Dypvann er tilgjengelig med alle slags båter, og flatt vann kan vanligvis bli funnet ved å gjøre korte passeringer gjennom bukta, eller lange passasjer langs stranden. Dolphin Cove ligger mellom gettys på South Padre Island, helt i begynnelsen av nordsiden, og Barracuda Beach er en sandstrand på den andre siden av kanalen som går mellom gettys, overfor Dolphin Cove.

På vindfulle dager eller når havsvellet er oppe, er det for mye hakking og bølgende bølger for at dette stedet skal fungere.

Fraktkanaler

Bare en kort 15 -minutters kjøretur fra båtrampene på South Padre Island, eller bare 2 minutter fra ramper i Port Islabel, ligger det glassrike, dype vannet i Brownsville Ship Channels. Skipskanalene er et menneskeskapt kanalsystem som forbinder Brownsville og havnen i Brownsville med Laguna Madre Bay og havvannet i Mexicogolfen. På 40 fot dyp og bare noen få hundre fot bred, tilbyr kanalene glassaktig vannskjøring under alle vindforhold, og er et sted i verdensklasse å ri. Å kutte gjennom midten av en av verdens største trekkfuglstoppere, og i farvann som har en overflod av delfiner og havskilpadder, er det en unik og fantastisk opplevelse å ri på skipskanalene.

Det eneste du må være oppmerksom på er sporadisk tilstedeværelse av store båter. Sjåfører og ryttere må trekke seg over og holde seg i veien når de passerer. Noen ganger er det moderatstrømmer for å være oppmerksom på å omringe båtrampene i Port Isabel

Leksjoner

Air Padre Kiteboarding og Watersports tilbyr wakeboardtimer og gruppesykling hele året. Butikken ligger på en utmerket båtrampe rett på South Padre Island, med en privat brygge og rask tilgang til det åpne vannet i Laguna Madre. Hvis du aldri har kjørt før, er en leksjon en fin måte å lette sporten på. Med spesialutstyr som er spesielt designet for å hjelpe deg med å stå opp og holde deg oppe, i tillegg til vanntette radiohjelmer, slik at du kan høre instruksjoner fra treneren din mens du er bak båten, tilbyr Air Padre leksjoner og coaching av høyeste kvalitet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta