Blast Zone Slipp Mega -serien med gummibåter

B

Blast Zone, en ledende produksjon av gummibåter til hjemmebruk, lanserte en ny serie gummibåter som vi kan vurdere i dag. Blast Zone kaller den nye linjen for Mega Inflatables. Teorien bak Mega -linjen er å ta utprøvde design og konsepter og gjøre dem større og bedre med større kapasitet og flere funksjoner. Ved første øyekast traff de et hjemmeløp. De to første gummibåtene i Mega -linjen som ble utgitt var Shark Park Mega Play Park og Mega Croc 13 in 1 Inflatable Water Park. Begge disse enhetene er basert på vellykkede vannsklier for boliger som Blast Zone har hatt i tre pluss år. Disse mega -versjonene av de originale designene er virkelig det.

Shark Park Mega Play Park utviklet seg fra Great White Wild Inflatable Slide. The Great White er en rett dobbeltsporet sklie som er designet for å la barna gli ut av haien. Shark Park tar dette konseptet og gjør lysbildet til et aspekt av denne enheten. Denne oppblåsbare har alt. Barn klatrer opp haiene tilbake, inn i hodet og glir gjennom munnen nedover sklien inn i et plaskebassengområde som kan romme opptil fire barn. Plaskebassengområdet er omtrent 10 ‘x 8’. På hver side av plaskebassenget er vannsprøyter for å holde bassengområdet kjølig for de varme sommerdagene. Ved siden av sklie og bassengområdet er et spretthus med et sprettområde på omtrent 7 ‘x 6’. Spretthuset kan føres inn enten via borrelåsåpningen på sikkerhetsnettet eller gjennom tunnelen som går under haiflyet. Enten inngang gir en trygg inngang. Spretthuset kan også doble som kuleplass. Denne oppblåsbare har noe for enhver smak.

Mega Croc 13 in 1 Inflatable Water Park utviklet seg fra en av Blast Zones mest populære vannsklier, Crocodile Isle. Crocodile Isle ligner en krokodille med et lysbilde som går nedover hodet og et lysbilde som går nedover sklie med et bassengområde foran for barna å leke. Å kalle Mega Croc “Mega” er en underdrivelse. Dette er Taj Mahal av vannparker i boligområder. Mega Croc, som Crocodile Isle, er basert på en krokodille der barna kan gli nedover hodet og halen. Mega Croc legger imidlertid til et tredje lysbilde som renner nedover beinet på krokodillen. Både hode- og hale -lysbildene går inn i sprutbassenger for lengre glid. Barn klatrer opp på baksiden av krokodillen. Når de er på toppen av krokodillene tilbake, kan barna velge hvilket av de tre lysbildene de ønsker å gå ned. Under hode- og haleskliene er det tunneler som går inn i to separate sprutbasseng. Denne enheten har totalt tre bassengområder. Hvis du er ute etter det ultimate badelandet, trenger du ikke lete lenger.

Blast Zones eksisterende oppblåsbare linje sto over konkurransen om kvalitet og design. Selv om det er åpenbart at Blast Zone forbedret det generelle designet med Mega -serien med oppblåsbare med alle funksjonene, la de også til ekstra kommersielt materiale for å gjøre disse enhetene enda mer holdbare. På tidspunktet for denne publikasjonen hadde Blast Zone ikke bestemt garantitiden for Mega -gummibåtene, men det er svært sannsynlig at det vil være lengre enn industriens høye 90 dager de tilbyr.

Oppsummert er jeg veldig imponert over de siste gummibåtene som kom fra Blast Zone og er ivrig etter å se fremtidige Mega -gummibåter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta