Dan Marino Miami Dolphins Biografi, Karrierehøydepunkter, Tidslinje

D

Dan Marino startet sin karriere med Miami Dolphins med et smell med å vinne Årets Rookie i 1983. I løpet av sin andre sesong forventet mange analytikere en “sophomore jinx”, men Dan Marino tok opp akkurat der han sluttet. I 1984 vant han 1984 NFL MVP -prisen, og ledet Dolphins til Super Bowl. Med bare to års NFL -erfaring, ble Dan Marino allerede ansett for å være en av de beste quarterbacks i ligaen.

Slik begynte det hele:

Hvis du noen gang har blitt plukket sist av vennene dine tilbake på skolen, må Dan Marino ha følt det under utkastet i 1983. Pittsburgh Panthers stjerne quarterback så fortvilet på hvordan lag etter lag passerte ham i utkastet. Til slutt på #27th plukket var Miami Dolphins oppstemt over å fortsatt ha muligheten til å lage Marino.

Aldri før i NFLs historie har et førsteårs quarterback hatt den typen umiddelbar innvirkning som han gjorde med Dolphins i løpet av sin rookiesesong. Marino spilte med et modenhetsnivå langt utover årene, og ledet Dolphins til den nest beste rekorden i NFL. Marino fikk 26 andre lag til å føle seg dumme for å ha forbigått ham i utkastet. I 1984 ledet Marino ligaen i passer -rating og lanserte sin karriere på enestående nivåer. Han satte National League Football enkelt sesongrekorder for fullføringer, yards og TD -pasninger.

I AFC Championship -spillet kastet Miami Dolphins for rekord 421 yards mot Pittsburgh Steelers. Da sesongen var over ble Marino kåret til den mest populære spilleren i fotball, og ble også tildelt årets NFL -spiller.

Dan Marino var en modell for konsekvens over karrieren og var den mest spektakulære quarterbacken i sin generasjon. Helt fra begynnelsen av hadde Miami Dolphin -fans en elite quarterback som var bestemt til å slå rekorder.

Dan Marino tidslinje biografi og interessante karrierehøydepunkter

Alder 8: Marino spilte i sin første fotballkamp på St. Regis Grade School

Alder 16: Var brevmann i fotball og baseball for Central Catholic

Alder 17: Marino ble utkast av Kansas City Royals, men bestemmer seg for å gå på University of Pittsburgh på stipend.

Alder 21: Setter Pittsburgh Panthers -rekord med 37 touchdowns. Ender som fjerde i Heisman Trophy -avstemningen.

Alder 22: Valgt #27 i utkastet av Miami Dolphins

1983: Tildelt Årets Rookie Award

1984: Leder Dolphins til Superbowl og tildeles NFL MVP -prisen.

1991: Setter holdbarhetsrekord ved å starte i sitt 117. spill på rad.

Livet etter fotball:

Etter at Dan Marino forlot fotballen, gikk han ikke ut i solnedgangen eller brukte dager på å spille golf. Marino har hatt mange kringkastingsjobber, inkludert å være analytiker for CBS Sunday pregame Show. Han har også fungert som analytiker på HBAs Inside the NFL.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta