De 8 morsomste reisemålene for barn i Dubai

D

Det er en overflod av aktiviteter – innendørs så vel som utendørs, spesielt i sommervarmen. Spesielt kjøpesentre tilbyr et stort utvalg av underholdningsaktiviteter. Fra å fange en film til å gå i skibakkene, vil du bli bortskjemt med valg.

Her er vårt utvalg av steder i Dubai som gir god underholdning for å slå varmen med barna dine.

1. Vill Wadi

Det er massevis av spenning ved Wild Wadi, hvor du kan kjøre en berg-og-dal-bane, stupe ned dødsforaktende sklier og surfe på store bølger. Designet som en arabisk oase, har parken et arabisk folklore-tema og har noen av de høyeste og raskeste vannrittene. Jumeirah Sceirah fritt fall, de høye bølgene ved Breakers Bay og diverse andre spenninger vil garantert gi deg et støt av adrenalin.

2. Magisk planet

Magic Planet er en one-stop-hub for barneunderholdning, med enorme lekeområder, utallige spill og morsomme aktiviteter som appellerer til barn i alle aldre. Ligger i store kjøpesentre som Mall of the Emirates, City Centre Deira og City Centre Mirdif, er det et populært kveldssted for familier.

3. iFLY Dubai

Barn og voksne kan oppleve spenningen ved fallskjermhopping uten å gå mer enn tre meter unna bakken, med iFLYs toppmoderne vertikale vindtunnel. Opplev spenningen ved en fallskjermhopping i absolutt sikkerhet på iFLY Dubai i Mirdif sentrum. Det er garantert en stressbekjempelse og en favoritt blant både barn og voksne.

4. Dubai Dolphinarium

Dubai Dolphinarium gir gjestene muligheten til å samhandle med disse lekne skapningene og se dem utføre triks med trenere. Delfinariet er hjemsted for fire flaskenosedelfiner fra Svartehavet samt fire nordlige pelsseler. Å svømme med delfinene og høre de delfinfløytene kan være en morsom måte å slå varmen på.

5. Ski Dubai

Når varmen begynner å komme til de små menneskene dine, kjøl dem ned i verdens største innendørs snøpark. Ski Dubai ligger i Mall of the Emirates, og har et enormt 22 500 kvm innendørs skiområde. Det tilbyr en rekke snøaktiviteter for barn som bob, aking, stolheiser og snowboard i tillegg til ski.

6. VOX kinoer

Det er ingen bedre måte å slappe av enn å se en film med barna dine. VOX Cinemas’ surrealistiske 4DX-teknologi vil trekke deg rett inn i handlingen med multisensoriske effekter som bevegelse, regn, vind og duft. Ikke mer kjedsomhet – det er den ultimate filmopplevelsen!

7. Dubai-fontenen

Dubai-fontenen ligger over en betydelig, krystallklar, menneskeskapt innsjø på bakgrunn av Burj Khalifa, og er et fengslende skue av vann og lys. De jetdrevne fontenene skyter vann opp til en høyde på 500 fot og faller i en fascinerende dans av mønstre som barna vil elske spesielt.

8. Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden er et friskt pust hvis du trenger en pause fra bylivet og sandet terreng. Å gå inn i hagen er som å gå inn i et maleri – den har over 109 millioner blomster, noe som gjør den til verdens største naturlige blomsterhage. Nyt fargene i Dubai Miracle Garden og nyt å se barna jakte på sommerfuglene.

Det kan være en vanskelig oppgave å underholde barn. Heldigvis er dette ikke tilfelle hvis du er i Dubai, underholdningshovedstaden i regionen. Dra med barna dine på tur for å utforske all den fantastiske handlingen som finner sted, og kom tilbake med minnene for livet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta