De fire personlighetstyper for nettverksmarkedsføring

D

Jeg slet med å sponsere 4 personer mitt første år i nettverksmarkedsføring. Da jeg lærte om de fire personlighetstypene sponset jeg nesten 200 mennesker i mitt andre Network Marketing Company.

Denne artikkelen gir deg en generell oversikt over de fire personlighetstyper. Siden det er fire forskjellige personlighetsstiler og bare én er din dominerende personlighet. Hvis du samhandler med alle dine nettverksmarkedsføringsutsikter på samme måte, vil du ha en suksessrate på 25%, selv om salgskunnskapene dine er gode.

Suksess betyr at det er mer samarbeid i kommunikasjonen enn spenning. Når du har mer samarbeid i samtalene med både forretningspartnerne og potensielle kunder, vil du få flere registreringer, mer salg og flere mennesker vil like deg.

De fire personlighetstypene er Green Urchin, Yellow Whale, Red Shark og Blue Dolphin.

Grønne kråkeboller – Green Urchins er veldig analytiske, forsiktige, skeptiske og konservative. De er ikke store risikotakere, og er ofte dine innadvendte ensomere i samfunnet. De er kanskje ikke den vennligste personlighetstypen, men du kan definitivt bygge et forhold til dem raskt når du lærer å forstå mennesker.

Gule hvaler – Gule hvaler er de mest likbare menneskene, og de får de beste vennene. De er veldig pålitelige, ærlige og virkelig gode lyttere. De elsker å hjelpe andre nesten til en feil, fordi de ofte blir utnyttet av dårlige mennesker.

Røde haier – Røde haier er dine ledere, over prestasjoner og toppprodusenter. Hvis du virker svak og usikker på deg selv når du arbeider med en rød hai, vil han eller hun spise deg levende. De vil skade følelsene dine og kan bry seg mindre. Røde haier kan være de vanskeligste å komme sammen med, men du vil få positive resultater med rød haier også når du forstår mennesker.

Blå delfiner – Dette er dine sosiale sommerfugler … ditt “folkefolk”. De er livet til enhver fest og elsker å være sentrum for oppmerksomheten. Dette er sannsynligvis den enkleste personlighetstypen å være sammen med. Du kan ikke annet enn å like dem!

Vi har alle en dominerende personlighetstype. Slik oppfører vi oss naturlig. Du kan til og med se et barns personlighet og vite hvordan de vil bli som voksne.

Å forstå mennesker vil gi deg mer positive resultater i hjemmet ditt og i ditt personlige liv. Før jeg forsto de fire personlighetstyper, hadde jeg aldri et forhold som varte mer enn 3 måneder.

Denne informasjonen forandret virkelig livet mitt på så mange måter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta