Den perfekte rovdyr

D

Den store hvite haien er den mest perfekte rovdyret på overflaten av planeten i dag på land eller i havet. Dyret har utviklet seg over 300 millioner år og designet er bra-det er veldig bra.

Jeg har sett disse fantastiske skapningene på ferie i Gansbaai Sør -Afrika og ble grundig imponert.

De vokser til en lengde på 17-19 fot ved modenhet, noe som gjør den til den tredje største fisken i havet.

Hvalhaien og haien er den eneste andre fisken som er større, og de er begge filtermater.

Den store hvite haien har flere betydelige fordeler som gjør den helt klart til toppen av havets rovdyr. Den har størrelse, sterke utløsende kjever med sylskarpe tenner som byttes ut etter behov, en pansret, men fleksibel kropp og roterende øyeboller for å beskytte dem mot å knuse byttedyr.

Denne skapningen har en skjelettstruktur som er brusk, ikke bein, noe som gjør dyret ekstremt fleksibelt.

Store hvite haier har utmerket syn, er i stand til å lukte i deler per million og føle elektrisk strøm fra annet sjøliv. Selv om hvite haier ikke har stemmebånd, kommuniserer de med hverandre og byttet ved hjelp av kroppsspråk.

Store hvite haier har en hierarkisk struktur der størrelse er avgjørende for hvem som får førstevalg ved matbordet.

De er stealth -rovdyr med lynhastighet og smidige kropper. De har en mørkblå eller grå rygg som lar dem blande seg i havet for byttedyr som ser nedover og en hvit underliv for å kamuflere dem fra byttedyr og se oppover.

Great White Sharks overflater ofte mat og å observere dem kan være skummelt når hodene deres kommer ut av vannet og de ser der byttet og deg med de store svarte som kulløyene.

De kan svømme i høye hastigheter i korte utbrudd, og har ingen naturlige rovdyr, med unntak av mennesker. Det er til og med en leken side av den store hvite haien som få observatører har sett.

Hvem kan be om mer?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta