Dolphin Shorts: Gjør de et comeback?

D

Det er ingen tvil om at stiler endres radikalt fra ett tiår til et annet og noen ganger til og med år til år. Trening eller idrettsklær er ikke annerledes, men en gang i blant vil et godt design forsvinne bare for å komme tilbake i kraft lenger ned på linjen. Delfinshorts er et godt eksempel på dette fenomenet. En gang veldig populær som treningsklær på slutten av 1970 -tallet og begynnelsen av 1980 -tallet, forsvant Dolphin -shorts fra videregående og college -lag, men gjorde til slutt et comeback.

Disse pleide å bli sett på som ypperlige atletiske shorts. Enten du trener svømming, eller som generelle shorts for friidrettsarrangementer, var Dolphin -shorts ekstremt populære fordi de viste mye bein, noe som ga idrettsutøvere stor bevegelsesfrihet. Jo mindre trange utøverne følte seg, desto bedre kunne de prestere.

Disse shortsene dukket også ofte opp i treningsvideoer av alle slag, fra aerobic til mer intensive treningsøkter og videoer. Richard Simmons gjorde denne shortsen veldig populær og er kjent for å ha den på seg i praktisk talt alle treningsvideoene hans. Det er noen varierende historier om hvordan de opprinnelig ble brukt eller ment for, men om det var svømming eller bane, var det lite argument for at bevegelsesfriheten gjorde dem til flotte uniformer for mange videregående skole- og høyskolebanelag.

Imidlertid var det noen kontroverser med disse klærne – det viktigste var at de viste mye bein. Til det punktet hvor mange videregående skoler til slutt bestemte seg for at de lot elevene vise for mye bein og var upassende. Ettersom mange videregående skoler over hele USA forbød dem fra kleskode, bleknet stilen og droppet til slutt ut av jevne trenings- og treningsløp.

Men rundt 2007 eller 2008 gjorde disse enkle, men stilige shortsene et brølende comeback. Selv om de originale designene nesten alltid var en enkelt farge og enkle, kan moderne design av delfinshorts gå begge veier. Noen følger de originale enkle designene mens andre har fargerike kombinasjoner eller mer dekorative mønstre.

Nå er delfinshorts igjen et veldig vanlig syn rundt treningssentre. Disse er veldig populære og moderne stil er nesten ikke så kresen om hvor mye ben som vises. Dette er komfortable treningsklær og gir bevegelsesfrihet som trengs for å få mest mulig ut av treningen.

Selv om disse klærne kanskje ikke er for alle, er det trygt å si at Dolphin -shorts er her og tilbake for å bli.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta