Durban-strender – hint og tips om det beste av Durbans strender nord for byen

D

Så du besøker Durban og vil vite hvilke strender som er de beste å besøke? Ta en tur på de sørlige strendene, spesielt hvis du er interessert i surfing, men for mer familieorienterte strender, reis lenger nord og du vil komme over den svært familieorienterte Umhlanga Rocks Village.

Strendene i Umhlanga lar deg utforske de vakre steinbassengene med familien. Umhlangas strender tilbyr deg et stort utvalg fra surfing til å utforske steinbassengene. Besøk hovedstranden eller gå videre til Bronze Beach for å surfe og kroppsbrett i haibeskyttede og livbevoktede strender. Hvis du leter etter et sted å utforske med barna dine, ruver fyret over noen nydelige steinbassenger hvor du vil kunne finne mange forskjellige arter av vårt fantastiske sjøliv. Det er også mulig å snorkle i Umhlanga og mange av lokalbefolkningen lærer denne ferdigheten ved Umhlangas berømte Granny’s Pool. Granny’s Pool er en lun bukt med små dønninger. Mange av båtene som lanseres fra Unhlanga er sjøsatt herfra, men det er på ingen måte travelt, faktisk er det en sjelden gang at svømmeturen din blir forstyrret av båtene.

Reiser du enda lenger nord og vekk fra bemanningsmengden vil du møte Umdloti. Umdloti er en rolig ferielandsby med noen nydelige små alkover å bade i, samt snorkle og surfe. Disse strendene er ikke beskyttet av hainett ettersom det er et rev ved baklinjen som beskytter kysten. De viktigste strendene patruljeres av livvakter. Gå langs stranden og velg hvilket lite steinbasseng eller alkove du vil utforske. Disse alkovene er de perfekte stedene for å lære barna ferdighetene til bodyboarding og snorkling trygt og trygt. Det er også mulig å surfe på hovedstranden, og du vil surfe med lokalbefolkningen, mange av dem har vokst opp i Umdloti, så sørg for at du benytter deg av deres råd og kunnskap om lokalområdet!

Ballito er en annen ferieby, og er litt mer travel enn Umdloti, med fantastiske strender som lett nås fra Durban. Delfiner er ofte sett her, derfor er kysten kjent som delfinkysten. Ballito har mange trygge strender og steinbassenger samt et tidevannsbasseng som sikrer at familier kan tilbringe en morsom dag med å utforske, snorkle og surfe.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta