Dyrsymbolikk i Feng Shui – din nøkkel til suksess, lykke og rikdom

D

Nedenfor er noen vanlige dyr som brukes i aktiverende sektorer i Feng Shui. Det er en lang liste med dyr du kan bruke, dette er bare et utvalg av dem.

Ku: Kineserne hedrer kua fordi den trekker plogen som ble brukt til å forberede åkeren de høste av, og den representerer vårsesongen.

Kran. Symboliserer troskap og lang levetid. Plassert med en vannfunksjon i nord, representerer den lykke, rikdom, visdom og lang levetid for mor og far.

Delfiner: Betraktet som magiske skapninger. De sies å hjelpe deg til å tenke mer fritt og kreativt. Du kan plassere delfiner på ditt barns rom eller på kontoret.

Drage: Dragen er et av de fire himmelske dyrene i Feng Shui og er dyret i øst. De kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet ditt, men jeg vil i det minste ha en i øst. Dragen regnes som “All Powerful” og sies å føre til rikdom, velstand, makt, beskyttelse, stor suksess, lykke til og overflod. Hvis du har en drage som holder eller beskytter et rundt objekt, sies det å være livets perle og symboliserer visdom og stor prestasjon. De hører ikke hjemme på soverom eller bad.

Ørn: Et bilde eller en figur av en ørn i full flukt er et utmerket symbol på suksess, styrke, makt og autoritet. Ha alltid en ørn som flyr eller ligger på et tre, ikke vis en som ser voldsom og rovdyr ut. Best plassert i din karrieresektor eller N hjørne av skrivebordet eller kontoret

Elefant: Elefanter regnes som hellige skapninger i Feng Shui og er sannsynligvis best kjent for sin visdomssymbol. De symboliserer også lykke, troskap, fruktbarhet, lang levetid og virilitet.

Fisk: (Arowana, Money Carp). Fisken er et symbol på visdom, tro, frihet, helhet og renhet. På kinesisk kalles Arowana “Kam Lung Yue”, som betyr Golden Dragon Fish. Dette navnet er synonymt med stor rikdom i overflod. Fisk representerer Yang -energi som bringer lykke til ditt hjem eller din virksomhet. Fisk symboliserer også frihet fra begrensning. Fisken blir ofte sett på sålene på Buddhas føtter som representerer energiens kraft.

Fu hunder: Fu hunder er en del løve og en del drage. De brukes til å beskytte hjemmet eller kontoret ditt mot negative energier og for å avverge ondskap eller mennesker med dårlige intensjoner fra å komme inn i hjemmet ditt. Hannen representerer hele verdens domene, og hunnen representerer avkom og hjem Disse er ment å plasseres på bakken og flankere inngangsdøren din. Plasser hannen med en kule under poten på venstre side av døren mens du vender ut. Hunnen med en løveunge under poten skal være til høyre.

Hest: I galopperende holdning representerer hesten adel, berømmelse og anerkjennelse og brukes også for enslige som leter etter en livspartner. Ikke vis en sjarmerende hest rett foran eller bak deg. Det beste stedet å plassere hesten er stuen og i den sørlige delen av hjemmet eller skrivebordet. Ikke vis hesten på noen av soverommene.

Iguana: Leguanen symboliserer kreativitet, spontanitet og lekenhet. Det er en god gjenstand å plassere i ditt barns personlige utviklingssektor.

Løve: Symboliserer mot og tapperhet. Det regnes som verge og beskytter av virksomheter og hjem. Et par løver med begge fremre føtter på bakken kan plasseres på hver side av inngangsveien til ditt hjem eller virksomhet for å beskytte rikdom.

Love Birds: Fordi kjærlighetsfugler danner et tilknytning til partnerne sine og sies å felle seg bort når en dør eller de skilles, representerer de hengivenhet, troskap og romantisk lykke. Best plassert i SV i hjemmet eller soverommet. Dette er den vestlige kulturens ekvivalent med den kinesiske mandarinanden.

Lucky Cat: Den heldige katten har en veldig kraftig symbolikk i å bringe lykke og lykke til hjemmet ditt. De kan plasseres i din lykke sektor eller i SE hjørnet av hjemmet eller skrivebordet. Legenden bak Luck Cat er som følger: På 1600 -tallet var det et nedslitt og fattigdomsrammet tempel i Tokyo. Tempelets prest var veldig fattig, men han delte den lille maten han hadde med kjæledyret sitt, Tama. En dag ble en føydalherre fanget av en storm under jakt, og han tok tilflukt under et stort tre i nærheten av templet. Mens han ventet på at stormen skulle gå, la mannen merke til Tama, prestens katt, og vinket ham til å komme inn i tempelporten. Den føydale herren fulgte katten inn i templet, og umiddelbart slo et lyn ned på stedet der herren hadde stått. Dermed reddet katten livet hans. Fra da av har Lucky Cat blitt ansett som en inkarnasjon av barmhjertighetsgudinnen (Kwan Yin).

Mandarin Ducks: I likhet med kjærlighetsfuglene representerer mandarinender hengivenhet, troskap og romantisk lykke og bør plasseres i SW -sektoren i ditt hjem eller soverom.

Money Frog: Dette er et mytisk dyr kjent som “Chan Chu” og sies å dukke opp hver fullmåne i nærheten av hjem som vil motta nyheter om økt rikdom og lykke. Også kalt “Three Legged Money Frog”, er den vanligvis plassert rett innenfor inngangsdøren din mot hjemmet. Mynten i feste skal være plassert med de fire symbolene opp, ikke ned. Den kan også plasseres i formuesektoren din og ved siden av et kassaapparat. De skal aldri plasseres på kjøkken, soverom eller bad.

Panda bjørn: Dette vakre dyret er et av de mest truede dyrene som eksisterer. Den kalles Da xiong mao som betyr kjempebjørnkatt i Kina. Pandaen antas å ha magiske krefter som kan avverge naturkatastrofer og onde ånder og er også et symbol på fred.

Påfugl: Påfuglen er den vestlige kulturen som tilsvarer føniks i Kina. Plassert i SV i ditt hjem eller soverom sies det å tiltrekke og forbedre lykkelige forhold og ekteskap.

Føniks: Phoenix er en imaginær skapning av den gamle kinesiske Feng Shui. Phoenix er vanligvis rød eller rød i fargen og symboliserer lykken med ønsket om oppfyllelse. Det sørlige hjørnet av hjemmet eller kontoret kan aktiveres ved å plassere Phoenix der. Det sies at føniks bringer muligheter, berømmelse og anerkjennelse. Når den kombineres med sin “soul mate”, Dragon, satt i SW for å tiltrekke seg lykkelige forhold og ekteskap.

Rød fugl: Dette kan være et bilde eller en figur/statue av alle slags fugler, en papegøye, kardinal, etc. Sett i sør for beskyttelse.

Hane: Hvis du har mye smålig kontorpolitikk på arbeidsplassen, sies det å vise en hane på kontoret ditt for å motvirke denne negative energien. Hanen sies å dempe argumenter, ryggstikking og politikk. Også å peke nebben til en hane mot en bjelke eller kolonne i hjemmet vil avlede den negative chien de kan bringe.

Tiger: Tigeren regnes som kongen av de ville dyrene. Det blir sett på som et symbol for royalty, makt og fryktløshet. Et bilde av tigeren antas å spre negativ chi. Tigeren er veldig viktig i Feng Shui fordi stripene representerer den gledelige balansen mellom Yin og Yang.

Skilpadder: Skilpadden symboliserer støtte, lang levetid, utholdenhet, rikdom, lykkelig familie, lange generasjoner, lykke til og lykke. Fordi skilpadden er et av de himmelske dyrene, sies det også å ha beskyttende krefter. Legenden forteller oss at skilpadden har hemmeligheten bak himmel og jord i kroppen og designet på skallet hans viser det magiske torget Lo Shu som er veiledning for livet. Skilpadder kan plasseres hvor som helst, men du bør virkelig ha minst en i den nordlige sektoren av hjemmet ditt. De kan vende i forskjellige retninger basert på hva de er laget av. For eksempel: plasser krystallskilpadder mot nord, metallskilpadder mot vest, tre mot øst eller sørøst, keramikk mot sørvest eller nordøst. The Dragon Headed Turtle er et kraftig symbol på rikdom, helse, velstand og beskyttelse og bør plasseres i nord eller sørøst.

Villgjess: Fordi villgjess alltid flyr i par, er de ypperlige å sette i SV -delen av hjemmet eller soverommet for å forbedre ditt romantiske forhold. Gjess er budbringere av gode nyheter og representerer den gifte staten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta