Favorittmottakerne av Miami Dolphins Bob Griese

F

Bob Griese var en meget vellykket quarterback i National Football League. Han var quarterback for laget helt tilbake til slutten av 1960 -tallet, inkludert å ta på seg noe av ansvaret for laget som gikk ubeseiret i 1972, helt fram til begynnelsen av 1980 -tallet. Gjennom årene har Griese spilt i noen av de største kampene i laghistorien. Heldigvis, for Dolphins -fans, var han oftere enn ikke vellykket i de store øyeblikkene også.

Det var mange flotte spillere på begge sider av ballen som hjalp Griese og Dolphins med å oppnå noen av sine store høyder. Miami Dolphins på 1970 -tallet skildret virkelig lagets fotballkonsept. Griese var en stor del av det laget, og hans bortgang gjorde forskjellen i mange kamper. I en tid da mange lag bare oppdaget konseptet med et åpent pasningsspill, brukte Bob Griese og Dolphins et flott løpsspill for å sette opp en dyp kastespillplan som andre lag til slutt ville etterligne. Hvem var Bob Grieses favorittmottakere i løpet av karrieren?

Her er de fem beste målene for touchdown -passering for Bob Griese.

#1 – Nat Moore (33)

#2 – Paul Warfield (29)

#3 – Jim Mandich (21)

#4 – Howard Twilley (17)

#5 – Karl Noonan (16)

Det er sant at Bob Griese hadde en utmerket karriere, men mange av hans anerkjennelser skyldes også det faktum at han hadde noen flotte spillere som også tok pasninger fra ham.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta