Fiskene menn og kvinner

F

“Solskilt” er tegnene som dekker hoveddelen av vår personlighet. Solen styrer egoet og ambisjonene våre også. Solen takler også vår “stolthet” -faktor. Derfor er solskilt avgjørende når det gjelder astrologi.

Jeg har praktisert astrologi i mange år. Jeg er fortsatt overrasket over de unike egenskapene til hvert tegn og hyppigheten de forekommer hos individer født under tegnet. Vannskilt fanger alltid oppmerksomheten min, ettersom de er berømte for å være for emosjonelle og for å ha mindre ego. Jeg er imidlertid ganske uenig på disse punktene. Vannskilt er uten tvil følelsesmessige, men de er også svært intelligente. For det andre er de snille og medfølende, men de har også et stort ego. Ikke engang de vennlige og hellige “pisceans” viser seg å være unntak.

Fiskene menn og kvinner som nevnt av Linda Goodman i sin bestselger er hovedsakelig av to typer. Den første er den vanlige typen eller delfintypen, mens den andre er typen aggressiv eller hval.

Delfintypene er ganske lette og favoritter for alle tegn spesielt på kardinal- og faste tegn. De er lekne, elsker å følge lederen og er flotte lyttere. Mens hvaltypene er de som har måne i skorpionen eller mars i Væren.

Denne typen fisk er sta, standhaftig, men ekstremt intelligent. Det er de folk kaller “marmornesen” fordi de holder fast ved poenget til slutten. Hvalfiskjenter er ganske harde mot sine elskere, ettersom de ikke foretrekker å bli dominert. I stedet vil de ha kontroll over forholdet i hendene.

Så alle de mennene som tror at fiskene jenter er “ideelle kvinner”, vil få en tett og hard oppvåkning når de kommer i kontakt med “hvalene”. Men dette betyr ikke at denne typen fisk har mindre integritet eller lojalitet overfor de nærmeste. Det eneste som vil vise seg å være sjokkerende for deres elskere er å motta “broddet” som forventes fra skorpionen og ikke fra den søte fisken. Selvfølgelig skjer dette bare med voldsomme menn og flørtende kvinner.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta