Grilltips – Hva du bør vite før du griller Mahi Mahi

G

Mahi Mahi blir mer og mer populær som en troféfisk ettertraktet og fanget av sportsfisker overalt. Denne fisken finnes ofte i det varmere vannet ved Gulf Coast, Hawaii og langs kostnadslinjene i Sør -Amerika. Med sin økning i popularitet, kan den ofte bli servert på mange restauranter eller i fersk sjømat i mange dagligvarebutikker.

Noen ganger kalt “Dolphin Fish” (selv om den ikke er relatert til pattedyrdelfinen på noen måte), produserer Mahi Mahi når den er filetert skikkelig tykke, tette rosa hvite fileter som er godt egnet til matlaging på kull- eller gassgrill. Serveres med stekte poteter, grillet maiskolbe og aspargespyd. Det er et måltid du eller dine gjester ikke sent vil glemme!

Det er mange måter å grille Mahi Mahi på, og vi vil diskutere noen få her. Noen av disse metodene inkluderer:

  • Direkte varme
  • Indirekte varme
  • Cedar Planks
  • Foliepakker

La oss først starte med Direct Vs. Indirekte varme.

I en direkte varmemetode plasseres matvaren som tilberedes direkte over de varme kullene eller den tente brenneren på en gassgrill. Denne metoden gir en brennende varme som ofte sverter utsiden av kjøttet, og selv om det er veldig bra for en biff, er det egentlig ikke den foretrukne metoden for Mahi Mahi.

Når du bruker en indirekte varmemetode, forvarmes grillen (kull eller gass) og kullene bankes til den ene siden for kullgriller eller med gassgriller, den ene siden av grillen er slått av. Varen som tilberedes, i dette tilfellet fisk, plasseres på siden av grillen motsatt den varme brenneren eller kullene, og gir dermed en langsommere og jevnere matlaging. Med en av disse metodene er det viktig å sørge for at grillristene dine er rene for tidligere mat eller karbonoppbygging, og at de er godt belagt med olivenolje eller spesialformulert matlagingsspray for grillen for å forhindre at fisken setter seg fast.

Cedar Plank Method

Dette er en av våre favorittmetoder for å lage mest tett fiskefilet som laks, rød trommel eller Mahi Mahi. Cedar grillplanker finnes i de fleste dagligvarebutikker eller til og med i store detaljhandelskjeder som WalMart og Home Depot. Disse tynne rå sedertre planker gir en eksepsjonell Smokey søt smak til enhver fisk som er tilberedt på dem. Bare sørg for å suge plankene i vann i minst 4 timer før bruk. Når du er klar til å grille fisken, legger du planken på en forvarmet grill (middels til middels høy varme er best) og legger den tilberedte fiskefileten direkte på planken. Vanligvis er det ikke nødvendig å snu fisken, men du kan om ønskelig. Med denne metoden for matlaging er en enkel krydder av filetene med en krydderblanding som Old Bay og en liten skvis sitronsaft alt som trengs for å forberede fisken til grilling.

Foliepakke -metode

I denne metoden er Mahi Mahi krydret og pakket inn i aluminiumsfolie og deretter plassert over indirekte eller moderat direkte varme. Ganske ofte er fisken toppet med sitronskiver, tomater i terninger, løk og hakkede oliven før du pakker foliepakken. Denne metoden hjelper til med å holde juice inne og gir et veldig velsmakende måltid!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta