Hvilken farge våtdrakt er best for spearfishing?

H

Hvis du noen gang har sett folk som har på seg merkelige våtdrakter, er det sannsynligvis en god grunn til det! Profesjonelle som fisker regelmessig vil vanligvis ha noen forskjellige fargede våtdrakter, for å matche det de gjør. Hele konseptet med spearfishing innebærer å være stille og snik under vann, og for å gjøre dette må du bevege deg sakte og forsiktig, og prøve å holde deg skjult. For de som elsker å dykke i det blå vannet (i utgangspunktet bare dypt vann hvor du sjelden treffer bunnen), så har de fleste på seg en blå eller grønn kamuflert våtdrakt. Dette hjelper dykkere å blande seg inn i bakgrunnen, og som et resultat ser fisken dem ikke. Folk som har disse våtdraktene dykker vanligvis fra båter og ser etter agnfisk som hopper rundt, selv om noen få personer jeg kjenner bruker dem fra kysten også.

Når du dykker på et skjær vil du også blande deg inn, noe som forklarer hvorfor så mange mennesker har brune og grønne kamuflerte våtdrakter. Dette gjør dem i stand til å sitte på et skjær på gulvet uten å bli oppdaget av fisk. Du kan sitte der en liten stund og vente på at det kommer en stor fisk, og så skyte den når fisken blir overrasket!

Jeg har funnet ut at sorte våtdrakter vanligvis er den verste fargen å ha. De blander seg ikke inn i vann eller rev, og de er heller ikke så gode for haier! Haier ser en stor svart form som en annen hai, eller som en sel eller mer sjømat de kan spise! På slutten av dagen spiller ikke dette noen rolle. Jeg har dykket i mange år med en svart våtdrakt og har aldri hatt store problemer med å skyte anstendig fisk eller med haiene!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta