Hvilken haihindring bør du velge?

H

Vel, med så mange avskrekkende haier på markedet er det vanskelig å velge en du kan føle deg trygg på. Selvfølgelig, hvis du bruker mer enn $ 100 eller mer, er det nødvendig å sammenligne fordeler og ulemper med alle tilgjengelige produkter på markedet.

Så for å kunne hjelpe deg har vi på Shark Bio Barrier listet opp alle de mest populære og godt annonserte haifrekvensene for å gjøre det lettere for deg å ta en utdannet beslutning. Forhåpentligvis vil ikke våre konkurrenter bli altfor opprørt over funnene våre. Og husk at det ikke er noen idiotsikker hai -avskrekkende på markedet i dag, eller at den amerikanske marinen ville bruke den sammen med alle andre mariner og kystvakter rundt om i verden.

Nummer én, er “hai banz” som er ganske populær og er overalt på internett. Den består av sjeldne jordartsmagneter innkapslet i et håndleddsbånd av plast som også kan bæres på ankelen. Haibanzen i seg selv er ganske fargerike, noe som er en ulempe i seg selv fordi en hais matvare er fisk også er fargerik! Men selskapet appellerer til mennesket om å kjøpe produktet og ikke haien som må avskrekkes. Shark banz -påstanden er at de kraftige sjeldne jordartsmagneter vil forstyrre haiens elektriske sanseorganer og forvirre det, noe som er en interessant teori, men umulig å gjenskape hele tiden. Det er også en video av en hai som faktisk spiser en hai banz, så hvis den var festet til en hånd som kan utgjøre et alvorlig problem for brukeren.

Ansvarsfraskrivelsene på deres nettsted indikerer ganske mye at en advokat var i rommet med webdesigneren. Magnetbølgene kan og vil forstyrre en hais elektriske sanseorgan, men haien kan og vil lære at magnetbølgene ikke er en trussel etter gjentatte møter og vil lære å se bort fra dem. Siden produktet er sendt ut av Amazon, kan jeg bare anta at produktet er laget i Kina og Amazon gjør det. En annen ting å vurdere er at alle sjeldne jordartsmagneter ikke er laget like og ikke er like i deres magnetiske egenskaper og deres evne til å beholde sine magnetiske egenskaper over tid.

Nummer to, er “hai skjold” som er en elektronisk enhet laget i tre forskjellige modeller. Ifølge deres nettsted som angitt og kopiert for din fordel, “Shark Shield består av to elektroder som, når begge er nedsenket, avgir et tredimensjonalt elektronisk felt som omgir brukeren. Når en hai kommer innen få meter fra Shark Shield , de sterke elektroniske pulser som sendes ut av enheten får haien til å oppleve muskelspasmer. Dette skader ikke haien på noen måte, men får den bare til å oppleve et høyt ubehag.Fra testing er haien nærmere haien Skjoldfelt, jo flere spasmer oppstår i haienes snuter, noe som resulterer i at det vender seg bort fra det elektroniske feltet og beskytter dermed brukeren “.

Stor påstand, men haien kan og vil lære at dette feltet ikke vil skade det, og kanskje haien blir mer opphisset på grunn av virkningen på de elektriske sanseorganene. Og alle modellene for surferen, huddykker og dykker er veldig dyre. Ikke bare er det en ting de overser og nekter å nevne, og det er de etsende effektene av saltvann. Hvis det er elektronisk med ting som kan fungere når det er vått, vil det til slutt mislykkes, og vil selskapet etter et par år erstatte det gratis? Ikke sannsynlig! Og å gå tilbake til den amerikanske marinen igjen, dette produktet blir ikke brukt av dem fordi de åpenbart føler at påliteligheten er mistenkt.

Nummer tre er “hai -sjokkeren” som også bruker sjeldne jordmagneter for å avskrekke haier. Den kommer i et håndleddsbånd som inneholder de kraftige magnetene beskrevet “som fem neodymmagneter av sjeldne jordarter” ifølge nettstedet deres. Det er forskjellige grader av denne typen magnet, og jeg antar igjen at dette produktet er laget i Kina. Samme påstander som hai -banz med få virkelige bevis på at dette produktet effektivt vil avskrekke haier når haiene blir utsatt for det mer enn en gang …

Nummer fire, er “haiproppen” som er en akustisk enhet som er designet for å avvise haier. Den sender ut en akustisk blanding av lyder sammen med lyden fra Orcas som er spekkhogger, og haiene skal visstnok høre lydene og spre seg. Det er vel og bra hvis haiene det er snakk om noen gang har spilt med spekkhogger fordi disse hvalene bare finnes i Stillehavet. Haier rundt om i verden har ikke erfaring med å håndtere Orcas, og vil derfor ikke reagere på Orcas akustiske støy. Dessuten er dette en elektronisk utforming som til slutt vil mislykkes i saltvann. Dette er et veldig dyrt produkt og hvor holdbart det er, er et spørsmål alle forbrukere bør stille før de kjøper det, og vil haiene lære at lydene ikke vil skade dem, og dermed vil produktet bli ineffektivt!

Nummer fem, er “hai frastøtningsteknologi” som er en krem ​​som gnis på huden for å avverge haier. Hovedingrediensen er kobberacetat blandet med kobbersulfat, kupertacetat, propylenglykol, metylisotiazolinon, trietanolamin, natriumsalt av metylparaben, natriumsalt av diaminetetraeddiksyre, kompleks emulgator, krylatkopolymer og vann. Dette høres ut som noe jeg ikke vil Gni noen gang på huden min, spesielt når jeg vurderer at kopperacetat er et giftig stoff, og det har vist seg usikkert av den amerikanske marinen for å forhindre haiangrep for mange år siden.

Nummer seks, dette produktet kalles “haiforbud” og er en solkrem som visstnok ikke bare avviser skadelige UV -stråler, men også hindrer haier i å bite deg. Den påståtte vitenskapen er at de halvkjemikaliene som er i produktet, vil avskrekke haier. Det er din oppfordring, men påstandene er litt for mye å ta på alvor. Problemet jeg ser er at semio -kjemikaliene er innkapslet i lotionen, noe som gjør det vanskelig for haiene å oppdage kjemikaliet på avstand, noe som betyr at det må være veldig nær deg for å kunne oppdage nekronomen som er ekstrakter av døde hai forfalt kjøtt. Semiokjemikalien som består av nekronomer har blitt effektivt testet mot revhaier og små okser, men ikke ekte menneskespisere!

Nummer syv, er “haitek” som er en aerosolboks som inneholder nekronomer som visstnok skal avvise haier. Den består av halve kjemikalier av død hai som er ekstrakter av forfalt haikjøtt, og det ser ut til å avvise levende haier. Når den er aktivert, sprer aerosolboksen kjemikaliet og danner en sky. Forskningen deres ser ut til å være fokusert på revhaier og små oksehaier, og syntes å fungere en stund i henhold til testresultatene. Denne typen haier utgjør egentlig ikke en sann trussel for mennesker, og testing må rettes mot de sanne rovdyrene som voksne oksehaier, tigerhaier, havhvite spisser og selvfølgelig Great White, som er kjent for å være bakholds -rovdyr, noe som betyr at du vil ikke være klar over haien før det er for sent. Et annet problem å vurdere er vanlige vannstrømmer, dybden på vannet, matvaner og andre faktorer som gjør haien til et veldig uforutsigbart rovdyr. Den andre tingen å vurdere er hvor nekronomene kommer fra, som er dødt haikjøtt. Hvordan høstes disse haiene og hvor mange er nødvendig for å opprettholde produksjonen av det essensielle kjemiske ekstraktet. Det virker kontraproduktivt å måtte drepe haier for å samle et kjemisk ekstrakt for å avvise dem!

Nummer åtte er chillax surfvoks som er en bivoksbasert voks som er tilført essensielle oljer som inkluderer eukalyptus, chili, nellik, cayennepepper, neem, tea tree olje, citronella og kokosolje. Teorien er at hvis du ikke lukter som en hai, vil den ikke se deg som en matvare. Problemet kan være det faktum at de essensielle oljene er innkapslet i bivoks som kan påvirke utslipp i vannet. Bra konsept, men hvor blir survoksen av? Bunnen av brettet eller på toppen? Hvis det brukes som en vanlig type surfvoks, er svaret på toppen, noe som betyr at de essensielle oljene ikke kan spres eller oppdages av haier.

Nummer ni, er “haibiobarrieren” som er en flytende forbindelse som består av over førti essensielle oljer og et passivt magnetisk mineral kjent som magnetitt. De essensielle oljene som inkluderer neem, tea tree, capsicum, eucalyptus, kamfer, citronella, sitrongress, peppermynte og trettito kraftigere naturlige oljer. Det skal bemerkes at planteoljer inneholder aminosyrer som kan påvises av haier. Blandingen er pakket i beholdere med en innebygd børste, slik at du kan børste biobarrieren på haier på finner, tanker, badetøy, surfebrettbunner, sandaler og alt du kan tenke deg. De essensielle oljene skjuler lukten din og skaper også en ubehagelig lukt som haiene vil oppdage som er kombinert med det passive magnetiske mineralet som bidrar til å forstyrre haiens elektriske sanseorganer. Ingenting er en perfekt avskrekkende hai, men dette naturlige produktet er effektivt og et godt valg basert på pålitelighet og kostnad pluss at det kommer med en tretti dagers pengene tilbake -garanti. Ingen andre selskaper tilbyr noen form for garanti!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta