Hvordan lage en yogatime med prinsesse-tema – perfekt for bursdager og yogatimer for barn

H

Prinsesser er elsket av små jenter. Av mine tre kjære døtre har to av dem vært prinsesseelskere. Jeg har mistet tellingen på hvor mange prinsessefester, prinsessekostymer og prinsessecupcakes jeg har vært ansvarlig for å organisere og lage. Så hvis du er i en lignende situasjon og har en spesiell liten prinsesse i livet ditt som er på utkikk etter noe prinsessetema og morsomt å gjøre, er du heldig fordi denne artikkelen handler om hvordan du lager en yogatime med prinsessetema. Det er morsomt, enkelt og vil involvere prinsessen din og hennes hoff av nærmeste venner og rådgivere.

Først av alt må du definere hva slags prinsesse du ønsker. Jeg personlig liker at prinsessene mine er vennlige, eventyrlystne, kreative, problemløsere, grasiøse, fulle av integritet, medfølende og elskere av god sjokolade. Jeg bruker oftest Dancers Pose for å representere prinsessen.

Deretter trenger prinsessen din en side-kick, vanligvis et dyr, som hun deler eventyrene og drømmene sine med. Jeg lar ofte barna i klassen/på festen velge side-kick og navngi det. Noen muligheter inkluderer hund, katt, frosk, mus, esel, kanin, tiger, osv. Hvis det ikke er en tilsvarende yogastilling, oppfinn en slik at kreativiteten og det fysiske uttrykket kan flyte.

Nå trenger vi et eventyr som prinsessen kan begi seg ut på. Dette trinnet involverer ofte enten et morsomt sted (Nil-elven, Amazonasskogen, European City, Enchanted Island), eller en skurk (trollmann, heks, utleier, pengeutlåner osv.) som har til hensikt å herje i prinsessens ideelle verden, eller begge deler .

For å varme opp, tren Dragon Breath (pust dypt inn og pust kraftig ut med ild) og Tornerosepust (gjesp og strekk).

Så begynner eventyret. “Det var en gang…”

Hun kan krysse elver i en båt (Boat Pose), krysse fjellkjeder (Mountain Pose), reise gjennom Magic Forests (Trestillingsgruppevariasjon), spasere gjennom vakre hager (Flower Pose), besøk de store pyramidene (Pyramid Pose), svøm med delfiner (Dolphin Pose), osv. Det er virkelig fantasien som setter grenser.

I løpet av sine eventyr vil prinsessen møte nye venner som Warrior og Dragon som hjelper henne med å beseire skurken og redde verden. Dette gjøres ofte gjennom magi kombinert med karakterstyrke. Husk eventyrene fra barndommen din og lag en fantastisk, hjertevarmende avslutning på eventyret ditt som binder sammen alle de løse endene. Personlig liker jeg å drikke den magiske nektaren til lotusblomsten (Lotus Pose) som bare kan inntas av “de rene i hjertet”, slik at prinsessen kan erobre enhver fiende og beseire alt ondt.

For et yogaspill endre Swami Says til Fairy Godmother Says og se gjennom mange av stillingene som brukes gjennom hele eventyret ditt.

Som alltid, fullfør yogaøkten din med avslappende Corpse Pose mens prinsessen og hoffet hennes slår seg ned til en velfortjent hvile.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta