Hvordan provosere et haiangrep

H

Et haiangrep er vanligvis påvist av en haibitt av en eller annen art, og kan skje er så lite som to meter vann! Men angrep er mye bedre for en avisoverskrift å lokke folk til å lese resten av historien.

Hvis det var en hund, så med mindre det var en flokk med hunder, ville historien handle om “hundebitt person, barn eller annen hund” med mindre det selvfølgelig var en pitbull som var involvert. Alt er et spørsmål om oppfatning.

Uansett er det ganske vanskelig å få en hai til å bite deg, men her er noen tips som kan bidra til å øke sjansene dine. Først er det å svømme tidlig om morgenen, i skumringen eller om natten, det er da mange haier fôrer og for å øke sjansene ytterligere, så sprut mye for å tiltrekke seg haiens oppmerksomhet.

For det andre, hvis du er en spydfisker, må du spytte mye fisk og deretter dra den døde fisken bak deg, noe som er å ringe en middagsklokke for haiene i området. Hvis fisken du spydde blør mye så mye bedre.

For det tredje, se bort fra tegn som advarer mot haiobservasjoner i området fordi det sannsynligvis er et knep for å holde svømmere ute av vannet. Hva er sjansene dine for å bli bitt selv om det er observert en hai i det siste? Faktisk er sjansen for å bli truffet av lyn større enn et haiangrep. Menneskene som setter opp skiltene er sannsynligvis bare fryktangrepere!

For det fjerde, hvis du ser fugler dykke i vannet for små fisk som hopper på overflaten av vannet, så svøm definitivt over til handlingen og se hva som forårsaker det. Selvfølgelig kan det være en veldig stor fisk som en hai som jager den lille fisken! Men hvis du har et kamera, tenk deg hva slags bilder du kan få, spesielt hvis haien angriper deg.

For det femte, gå på hud eller dykking, og hvis du ser en liten hai, må du ta tak i halen eller ryggfinnen. Dette vil hjelpe deg med å bli veldig vennlig med haien fordi haien vil forstå at du bare leker med den og betyr at den ikke skader. Så når haien snurrer rundt og biter deg, må du ikke ta det personlig.

For det sjette, når du er i vannet og ser en hai i stor størrelse, må du prøve å komme så nært som mulig. Faktisk invaderer det personlige rommet så raskt som mulig for å få et flott bilde eller livserfaringsøyeblikk. Hvis haien begynner å bue ryggen og bevege sidefinnen uberegnelig, er det ingen grunn til bekymring, fordi haien bare prøver å vise deg kjærlighet. Faktisk er det en god idé å prøve å klappe den mens den buer ryggen og vender kroppen fra side til side for å vise dine egne tegn på kjærlighet til denne vakre skapningen.

For det syvende, sørg for at du svømmer alene, og sørg også for at du går ut så langt som mulig. På denne måten har haien ikke noe problem med å plukke deg ut fordi du vil være det eneste objektet i bevegelse som kanskje blir oppfattet som dagens måltid. Og nok en gang, vær så snill å plaske mye når du er så langt ute som du kan komme, så haien/haiene har lettere for å kjenne deg. Sørg for at du gjør dette på en øde strand, slik at noen andre ikke trenger å risikere livet for å redde deg fra din egen dumhet!

Åttende, siden du har all den blingen, må du bruke den når du kommer inn i havet. Enten det er en fancy klokke, gullkjede eller ring, ikke glem å beholde den slik at du kan se bra ut under vann eller mens du svømmer. Faktisk vil fisken bli veldig imponert over alle smykkene dine, spesielt barracudaene og haiene, for ikke å snakke om morene. Det blir lettere for rovdyrene å bruke visjonen til å målrette deg i stedet for å måtte bruke de andre de har. Jo blankere jo bedre!

For det niende, hvis du bløder, må du uten tvil svømme, dykke eller surfe og sørge for at saltvannet holder blodet i renn. Bare fordi haien kan oppdage blodet ditt en halv mil betyr ikke det at du skal bekymre deg. Faktisk hvis du har på deg mange skinnende smykker og svømmer alene i skumringen i et område kjent for haiangrep, vil du definitivt maksimere sjansene for å støte på en hai eller mange haier.

Dette er bare et par metoder for å provosere en hai som kan føre til at du biter deg, noe som kan forårsake alvorlig skade eller død. Legg gjerne til andre handlinger et menneske kan gjøre for å lokke en hai til å angripe.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta