Innbegrepet av luksus – Hermes håndvesker

I

Hermes har lenge vært etablert som et hus med høy mote, luksus og kvalitet. Til tross for bruken av samlebåndet, har Hermes foretrukket å fortsette tradisjonen med å nøye håndlagde hver gjenstand for å sikre toppkvalitets håndverk. Bare én håndverker kan jobbe med én Hermes-pose om gangen. Hver pose kan ta omtrent 18 til 24 timer å lage. Hermes håndvesker er også laget av sjeldne og kvalitetsmaterialer som edle metaller, silke, lær fra alligator, krokodille, øgle, hai og skinn fra bøfler, okser, kalv, geit, hjort og struts.

På grunn av arbeidets arbeidsintensive natur er hver veske ganske dyr og tar tid å skaffe seg offisielt. Det nevnes at ventetiden på deres mer kjente design som en spesialbestilling Kelly Bag eller Birkin krever rundt seks år, avhengig av hvilken type lær, skinn eller metall som etterspørres. Derfor er det ikke overraskende at disse luksuriøse Hermes-veskene kan prises til omtrent fem til seks sifre.

Kelly-vesken ble oppkalt etter det kjente moteikonet Grace Kelly på 1930-tallet. Birkin, på den annen side, ble oppkalt etter Jane Birkin som co-designet vesken sammen med Hermes-selskapets president Jean-Louis Dumas. Begge håndveskene utmerker seg for sin luksuriøse og klassiske design. De regnes som merkets konsekvente toppselger og mest etterspurte design. Vesker fra den nåværende Hermes-veskekolleksjonen har også et moderne, ungdommelig design som Silkypop-vesken som brettes sammen i en pen lærveske. Vesken er laget av oransje silke Tout en Carre, belagt glidelås og silkefôr. SilkCity-silkevesken på den annen side er forsterket med fauve fôr, gule lærdetaljer og gullbelagt maskinvare.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta