Interessante fakta om Silver Spring

I

Ligger like utenfor Washington, DC, Silver Spring, har Maryland vært et boligmål for familier som bor i området i årevis. Mens DC er stedet for monumenter og museer, er Silver Spring raskt i ferd med å bli et av de mer ettertraktede stedene å bo utenfor distriktet.

Så hva er det som tiltrekker så mange mennesker til Silver Spring? Her er bare noen morsomme fakta om byen Montgomery County.

Viktige oppdagelser

Silver Spring er der et av de største TV- og internettselskapene har hovedkontor. Discovery Communications er verdens nummer én sakprosa-medier som inkluderer kanaler som Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Science Channel, Investigation Discovery og Planet Green; kanaler alle liker å bla til når de slapper av i leiligheten eller leiligheten. Under den alltid populære Shark Week på Discovery Channel, feirer dette multimedieselskapet med en 466 fots hai ved navn Chompie som sitter på toppen av bedriftens hovedkvarter.

Det beste innen film

Å forlate leiligheten eller leiligheten din for å se en av favorittfilmene dine får en helt ny betydning når du besøker American Film Institute Silver Theatre and Cultural Center (AFI), som ligger i Silver Spring. Dette historiske landemerket er dedikert til å bevare kunsten til det bevegelige bildet. Det meste av AFIs programmering konsentrerer seg om filmer som vanligvis ikke er tilgjengelige andre steder, inkludert uavhengige funksjoner, utenlandske filmer, dokumentarer og klassisk kino.

Beste billige spisesteder i Maryland!

Når innbyggerne i Silver Spring er i humør for et fantastisk måltid som ikke vil koste en hel lønnsslipp, ser de ikke lenger enn Ray’s the Classics. Ray’s har raskt blitt et hovedstadsområde i Washington, DC på grunn av det faktum at Ray’s håndvelger kun det fineste naturlige, gårdsoppdrettede, maismatede biff som er tilgjengelig hvor som helst, til enhver pris.

Ta en fottur

En av Washington, DCs skjulte skatter er Great Falls. Denne nasjonalparken ligger innen kjøreavstand fra DC og kan komme inn fra enten Virginia eller Maryland. Great Falls har over 800 miles med naturskjønn utsikt og spektakulære fossefall. Løypene varierer i vanskelighetsgrad. Dette er en fin måte å komme seg ut av byen og trene på. Etter en dag ute i naturen kommer du tilbake til hjemmet ditt og er klar for en lur!

Det er ingen grense for de mange aktivitetene som Washington, DC-regionen har å tilby. Enten du skal møte venner på en kino eller ta en drink på en bar, er Silver Spring et reisemål du må besøke.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta