Kombinasjonstilbud for vannsport i Malvan med dykking i Tarkarli Beach

K

Malvan er en liten by i distriktet Sindhudurg-distriktet. Det kan også skryte av rolige, rolige strender med den lengste strandlinjen. Tarkarli-stranden er en del av Malvan og er den nest mest populære. Den nærmeste stranden til Malvan by er Chivla-stranden. Bortsett fra å tilby en perfekt stranddestinasjon, er Malvan også kjent for sitt brennende kjøkken. Malvan mat er tilberedt på en unik måte med rikelig med kokos som brukes i Malvani-retter. Malvani-kjøkken er faktisk en blanding av Maharashtrian- og Goan-kjøkken.

Tarkarli er nå i ferd med å bli et hett reisemål for vannsport. Tsunamiøya, som ligger i Karli-bakvannet, dukker raskt opp som fokuspunktet for all eventyrvannsporten i Tarkarli. Dykking og snorkling er den mest favorittaktiviteten blant turistene her. Mysteriet med livet under vann og korallene svikter aldri i å fortrylle dykkerne her. Du kan få et glimt av stimer av fisk som Barracudaer, Angelfish, Papegøyefisk, Rock Cod, Tunfisk, etc. Du vil også finne sjøagurk, skilpadder, hummer, blekksprut, reker osv. Det er rikelig med koraller i nærheten av Tarkarli sammen med klart vann er en velsignelse for dykkeren. Mange dykkeroperatører tar et undervannsbilde slik at turistene kan bære tilbake gode varige minner fra dykkerturen deres på Tarkarli stranddykking.

Den siste moten som fanger opp her er parasailing. Du kan få et fugleperspektiv over bakvannet og også se direkte på den vakre konvergensen mellom bakvannene og havet. Ikke gå glipp av delfinturene i havet for å se de friske, vennlige delfinene som leker med glede i havet. For alle fartselskere, prøv den vanvittige hurtigbåtturen som raser rasende på bølgene. Kjenn vanndråpene i ansiktet og den salte brisen i håret mens du prøver jetski. Opplev moroa med samvær med gruppen din på en bananbåttur. Selv om Tarkarli forblir hyggelig hele året, er vannsportsesongen i Tarkarli best etter monsunene.

Goa, som er velsignet med den lange kystlinjen, er et hett mål for alle vannsportsjunkiene. Monsun vannsportskombinasjon i Goa tilbyr aktiviteter som kajakkpadling, vindsurfing, jetski, paraseiling, banantur og vannsurfing. Strender som Sinquerim tilbyr Dykking i Goa og snorkling sammen med andre vannsporter. Prøv vindsurfing og paragliding for å maksimere moroa i Goa.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta