Maksimer den helbredende kraften til delfiner i livet ditt

M

Delfinene er her for å bringe mer lys inn i verden. En av måtene de gjør dette på er å minne oss på hvem vi er. De sier at vi er rent lys og ren kjærlighet! La det synke inn et øyeblikk. Delfiner er flerdimensjonale ubetinget kjærlige vesener. I sin uendelige medfølelse og omsorg for menneskeslekten gir de oss beskjeden om at dette også er vi.

Delfiner hjelper til med å helbrede denne planeten energisk. De husker tiden deres i Lemeuria og Atlantis og holder den visjonen for oss, spesielt når de helbreder planeten ved å reparere og oppgradere ley -linjene som forbinder de hellige stedene over hele verden og støtter den åndelige eteriske, energiske strukturen i vår verden.

En rent fysisk måte som delfiner helbreder, er gjennom de høye lydene de lager (langt utenfor vårt hørselsområde) de skaper serotonin i hjernen vår. Har du lagt merke til hvor glad alle er når de er rundt delfiner? Jeg har funnet ut at jeg kan kalle inn delfinene selv når jeg ikke er fysisk sammen med dem og be om mer serotonin, og jeg kjenner da en letthet og subtil liv i mitt humør. Bare koble til delfinene i hjertet ditt og kall energien til deg. Du kan gjøre det når du vil.

Ofte når delfiner nærmer deg deg i vannet, vil de skanne deg med sonaren. Du kan høre klikkende summelyder når de sender lydbølger gjennom kroppen din for å få tilbake et bilde av det som skjer inne i kroppen din. Delfinsvømmere rapporterer at delfiner til og med har støtt kroppen med nostrummet (nesen) på et sted på kroppen der de hadde et problem, og senere føltes det bedre eller problemet var til og med borte. Jeg er ikke sikker på hvordan dette fungerer, men det ser ut til at de også kan helbrede gjennom lyd.

Hva betyr det at delfiner er flerdimensjonale?

Delfiner kan eksistere og fungere i mange forskjellige dimensjoner samtidig som mange åndelig avanserte mennesker. Forskning innen kvantefysikk viser oss nå at det er 12 dimensjoner og vi lever i 3. dimensjon. I tillegg til mine egne erfaringer-det er mange mennesker som har svømt med delfiner som rapporterer flerdimensjonale opplevelser som “ingen tid eller rombevissthet”, en følelse av ekspansjon for å inkludere alt eller farger og lyder og visjoner som ikke er av denne 3D-verdenen .

Delfiner kommuniserer med oss ​​på mange måter. Når de kommuniserer telepatisk, har mottakeren ofte en følelse av å vite eller en følelse av følelse i kroppen. Kommunikasjonen er ikke alltid i ord, men ofte som følelser, en følelse av glede, total aksept, ekstrem livskraft og enhet. Det kan også være en frigjøring av dyp rotet selvtillit, sinne eller frykt. Kommunikasjonen kan også mottas som et bilde, som en energipakke, i tankene dine. Dette kan være scener der alt virker greit, livet vårt virker glitrende og magisk, eller du ser på deg selv som personen du alltid har ønsket å være. Noen av disse energipakkene fortsetter å utfolde seg i dager eller uker etter en delfinsvømning.

En av de dype helbredelsene jeg hadde fra delfinene var en opplevelse de ga meg av kjærlighet og fullstendig kjærlighet til meg selv som jeg husker så tydelig den dag i dag. Den opplevelsen skiftet og ryddet min følelsesmessige kropp og hjerte så permanent at min opplevelse av meg selv har blitt utvidet med glede siden den dagen. Alle kan ha disse opplevelsene, som er veldig helbredende.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta