Mål: – 6 måter å bli inspirert til å gå for det

M

Jeg vet egentlig ikke om du har noen interesse for denne sporten, men jeg håper du tar deg tid til å se hva du kan fange fra denne historien. NFL fotballsesongen 2013 er nå i gang, og det er mye på lur.

Omtrent 74 000 fans fylte Miami Dolphins arena søndag 7. februar 2010 for å se Indianapolis Colts kjempe mot New Orleans Saints om Super Bowl XLIV. I tillegg til det, millioner sett av TV og på internett.

Disse to lagene gikk etter en stor tittel i sportsverdenen, men bare ett kom til topps. Begge gjorde det bra gjennom den ordinære sesongen, men det var ikke nødvendigvis lett da de hver uke måtte kjempe mot motstandere.

Nå var det enda en motstander som sto mellom dem og dette store målet om å bli mester. Begge skjønte at for å vinne måtte de møte opp og spille av seg. Jeg tror etter hvert som spilletid nærmet seg trenere og spillere motiverte og oppmuntret laget sitt ved å si “Det er på tide å gå for det.” Jeg kommer tilbake til det om et øyeblikk.

Jeg presser meg videre mot målet for å vinne [supreme and heavenly] pris som Gud i Kristus Jesus kaller oss til oppover. – Filipperne 3:14 (Forsterket bibel)

Mens du omfavner tiden som ligger foran deg, har Gud satt noen store mål foran deg. Men skal du benytte deg av muligheten. Fra det bibelske sitatet betyr ordet “trykk” at du vil ha motstridende krefter.

Midt i motstridende krefter forteller jeg deg “Det er på tide å gå for det”. Hvis du setter den, kan du få den. Din største fiende er ikke djevelen, medarbeidere, familie eller til og med sjefen din. Jeg angrer ikke på at jeg fortalte deg dette, men DU er din største fiende. Hvorfor sier jeg det? Fordi hver gang Gud legger noe i hjertet ditt finner du på unnskyldninger, utsetter du; Du sier at jeg skal gjøre det senere, du sier at jeg ikke kan få hjelp. Så når du ikke presterer eller får det til, skylder du på alle andre.

Jeg vil hjelpe deg med 6 ting som kan hjelpe deg Gå for det:

1. Rejuster- Det er tider når du bare må ta en annen tilnærming og skifte, endre retning, prøve en annen metode for å få de resultatene du trenger.

2. Tilbakestill – Jeg er sikker på at du er kjent med å miste strøm hjemme, noe som betyr at du må stille klokken. Dette er viktig hvis du skal følge med på timingen i samfunnet. Enda viktigere åndelig er det å være i stand til å følge med i Guds tidsflyt.

3. Reflekter – se på hvor du kom fra. Dette er det som gir deg styrke til å møte utfordringene du nå står overfor, for hvis Gud gjorde det før, kan han gjøre det igjen.

4. Fokuser på nytt – Med så mange distraksjoner og fristelser rundt trenger du noe som hjelper deg med å komme tilbake på kurs. Det finnes ikke noe bedre enn Guds Ord.

5. Forny – Ja, den samme følelsen du får etter å ha tatt et bad eller dusj. Det får deg til å føle deg ny, ren, frisk og klar til å gå igjen. Fornyelsen av sinnet ditt er viktig for å få tankene dine på rett spor.

6. Gled deg – For å beholde gleden i livet må du feire. Livet vil ha mange skuffelser, men du må vekke styrken og finne en grunn til å glede deg.

I mellomtiden tilbake til Super Bowl XLIV, New Orleans Saints første gang og en ny mulighet til å lage historie for byen og staten. Innledningsvis ned med 10 poeng og ikke være det favorittlaget kan være en utfordring. Du må elske kampånden til dette laget, siden de ikke lot en treg start stoppe dem. En flott laginnsats fra The Who Dat Nation ledet av quarterback Drew Brees. Så det var New Orleans Saints som overvant de favoriserte Colts 31 – 17.

Så hva er det egentlig jeg sier? Jeg forventer at Gud vil bringe deg inn i noen førstegangsmuligheter. Jeg tror du kan oppnå gode resultater hvis du bare vet hvordan du holder målene dine på rett spor. Når muligheten kommer “Go 4 It”, vil alle vite navnet ditt når de stiller spørsmålet “Who Dat?”

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta