Mauritius – eventyr for alltid

M

Mauritius regner skillet med å være en av de mest forlokkende øyene i verden. Gud fant at menneskeheten ble fullstendig opptatt av sine daglige gjøremål, så han fikk Mauritius til å slappe av på ferien. Denne fascinerende øya er beleiret av en enorm vidde av korallrev og sprudlende sandstrender.

Denne fantastiske øya sies å være et elegant feriemål i verden. Når du går tilbake fra den palmekantede kysten, finner du et fantastisk bakteppe av majestetiske fjell, baldakin med regnskoger og store sukkerplantasjer.

En forbløffende blanding av kultur, historie og gjestfrihet gjør Mauritius til en flerårig favoritt for reisende. Mauritius er full av galopperende opplevelser som Black River Gorges nasjonalpark, som har en virkelig vakker natur å se. Det har også et unikt plante- og fugleliv. Gullbambus, tyggegummitre, fiskegifttrær er de viktigste attraksjonene, og hvordan kan man savne Giant Victoria Regia -vannliljer.

Det er fortsatt et annet ansikt på Mauritius å glede seg over, spesielt for eventyrfreakene. Eventyrere begeistrer seg selv med dykking, snorkling og de som tror på fin livsstil har golf for å nyte tallerkenen.

Nå har vi noe for de familiebesøkende og spesielt de gråtende småbarnene. Rådyrøya er et sant opphold for dem. Bortsett fra dette kan man nyte katamarancruise, hvor man kan nyte mye delfinsafari. Behandle øynene dine med den fantastiske skjønnheten på Crystal rock og Benitiers island. De iboende forbindelsene mellom delfiner og mennesker har gjort dem til de mest fascinerende sjødyrene. Det er virkelig fortryllende å se Dolphin utføre ballett i vann.

La meg ta deg med på sightseeing i Discover Phoenix, en sovende vulkan ved Trou aux Cerfs. En gang i Mauritius må en tur til den hinduistiske hellige innsjøen på Grand Bassin, som virkelig er uforglemmelig. Den eneste pausen man kan forvente er det perfekte barriererevet som omgir Mauritius i sør.

Derfor er det ingen stopp for nytelse på Mauritius.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta