Mississippi Mahi Mahi

M

For ikke å forveksle med saltvannspattedyr med samme navn, er delfinfisken helt nydelig. Mer korrekt referert til som mahi mahi og dorado, men også kallenavnet flip-flops, blockheads og greenies; disse offshore jagerflyene er veldig morsomme å fange. En av de mest særegne fiskene i havet, delfinen er en god jagerfly, et fargerikt trofé og en god middag.

Delfinen finnes i farvann like utenfor kysten, og gjemmer seg ofte under flytende marine rusk og struktur som oljerigger. Vanligvis forekommer de i Mississippi -farvann fra sommer til høst, eller fra juni til oktober. De er vanligvis funnet nær overflaten. Deres lange torpedolignende form med en karakteristisk skrå panne på hanndelfin er lett identifiserbar. Ansiktet deres, avrundet og unikt, ser nærmest pompano, som faktisk er en slektning av delfinfisken.

Delfin, som de fleste pelagiske offshore -fisk, skoler opp og migrerer etter agnfiskkolonier med varmt vann. Dette fører til gode treff på rigget levende pogey, multe, sigarminner og annen agnfisk. Blekksprut er som sprekk for disse gutta, og mange Mississippi -sportsfiskere har funnet en sulten på slutten av linjen for å bevise det. Når du bruker kunstige lokkemidler, er en god innsats store Clark -skjeer i sølv. Med sin tendens til å holde seg nær overflaten, kan det gi resultater å arbeide med et godt, sterkt spinnende hjul.

Et gammelt triks som brukes av mange erfarne sportsfiskere, er å la dagens første delfin svømme lat på en god stringer fra baugen. Dette utnytter artens skolegang og vil nesten helt sikkert trekke inn mer. Ved å bruke denne teknikken er det sjelden å komme hjem med bare en delfin.

Ledere med 30-50 pund test anbefales, da de er harde krigere som ofte bryter overflaten og hopper eller hopper. Kampen som en stor delfin vil gi, har blitt sammenlignet med wahoo og seilfisk og er vel verdt inngangsbilletten. Faktisk betyr det populære navnet mahi mahi veldig sterkt på hawaiisk

Mississippi delfin kommer vanligvis i liten størrelse på omtrent fem kilo, men kan ofte være mye større. De er veldig populære i fisketurneringene på sensommeren med mer enn et dusin store (over 25 pund) landinger på de fleste av dine større arrangementer som Billfish Classic. Den nåværende all-state Mississippi Official Saltwater Conventional Tackle Record for delfin deles av to sportsfiskere som begge fanget fisk som kom inn på 62 pund flat. Fisken ble fanget i 1981 av DL Siegel og i 1985 av Leo Muldoon. IGFAs verdensrekord på 87 kilo for en fisk fanget i Costa Rica har stått i 36 år.

Delfiner er en av de mest fotogene fiskene i Mexicogolfen. Deres lyse farger fra blå til grønn til lys kanarigul er iøynefallende og en favoritt for maritime artister som Guy Harvey og Marty Wilson. Den beste måten å få gode bilder av delfin på er frisk etter fangsten i naturlig sollys med fisken fremdeles våt. Jo lenger en fisk sitter i kjøligere, jo mer blekner fargene og skylles ut. Unngå skygger og prøv å ta et perspektiv på fisken med den heldige sportsfiskeren bak delfinen. Det kan vise seg å være det beste fiskebildet du noen gang har tatt.

Lett filetert med godt ferskt smakende kjøtt, delfinfisk er ypperlig bordmat. Jeg liker min grillet med sitron og smør.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta