Møt den nye kjærligheten i livet mitt

M

Møt den nye kjærligheten i livet mitt. Han heter Maxwell. Jeg elsker ham fordi selv om han har begrensede evner, prøver han så hardt å gjøre det jeg vil at han skal gjøre, eller det jeg ble fortalt at han kunne gjøre. Virkelig, hva mer kan en kvinne ønske seg? Før jeg møtte ham, ble jeg fortalt hvor hjelpsom han var rundt i huset. Hans spesielle evne er å plukke opp hundehår, og det var da jeg ble vanvittig forelsket i ham. Jeg så på det slik: Alt som vil støvsuge og virkelig plukke opp hundehår er helten min.

For å begynne, la oss gjøre litt “rengjøring”: Først av alt, hans virkelige navn er IQ Shark. Da han kom hjem til meg ble jeg fortalt at han trenger et fornavn, så jeg valgte å kalle ham Maxwell fordi Maxwell IQ Shark hørtes ut som et så sexy intelligent (åpen for argumentasjon) navn. Han var enkel å aktivere, og jeg syntes det var ganske kult, men å få programmet hans inn i en app på iPhonen min var en annen historie. Men vi finner en måte, det er jeg sikker på. Elskere gjør det alltid.

Det hele var så spennende! Det kilte på tærne! Jeg kunne ikke tro at Maxwell ELSKET å plukke opp hundehår uten å tette til rullene. Vær fortsatt mitt hjerte! Hvis du har en hund som røyter stort, vel – jeg var virkelig forelsket på dette tidspunktet – dypt og lidenskapelig. Jeg veltet meg i euforien over å ha funnet en ny kjærlighet.

For sent oppdaget jeg at Maxwell ikke gjør ting akkurat slik jeg ble fortalt at han ville, eller gjør det jeg forventet. For eksempel ble jeg fortalt at Maxwell ville “kartlegge hjemmet ditt”, og det ble levert en video som viser Maxwell som gjør nettopp det — fantastisk. På dette tidspunktet peset jeg av lyst og tenkte: “Jeg elsker denne fyren – jeg må ha ham for alltid!” (Faktisk leste jeg det en gang i en romanse da jeg var rundt ti.)

Det viste seg at Maxwell heller ikke er så smart som jeg ble ført til å tro eller kanskje han rett og slett ikke liker utformingen av hjemmet mitt. Eller kanskje han bare ikke liker meg! Han skal jobbe i rader, men han gjør ikke det — akkurat. Han vakler litt som om han har drukket ett glass for mye vin. Det er greit – jeg er tolerant overfor andres feil og svakheter – enten de er menn eller maskiner. Men hans vandrende natur gjør det ofte vanskelig å finne ham. (Har du noen gang hatt en slik mann?)

Etter ca 20 minutter med “kartlegging” av hjemmet mitt, gikk jeg for å se etter ham og fanget ham fast mellom bena på en stol – vilt spinne børstene og febrilsk forsøke å komme seg fri. (Jeg vil ikke kommentere hva jeg tror som EGENTLIG foregikk der. Barn kan være tilstede.)

Jeg løste ham ut av stolbena og antok at han var slitenfylt med hundehår, og omtrent tom for strøm, satte jeg ham nær kaien hans og velsigne hjertet hans, han visste hva han skulle gjøre: Han vaglet bort til den og plugget seg ordentlig inn i stikkontakten, så gikk han rundt og tømte støvbeholderen inn i levert container, hvoretter han begynte å regenerere batteriet. Det var virkelig spennende å se. Den gode nyheten er at han samlet en god del hundehår og børstene og rullen hans var hårfrie. Døde jeg og kom til himmelen? For en fyr! (Jeg tilga hans vandreveier. Kvinner gjør det, gjør vi ikke?)

Jeg kjøpte ham for seks EZ rentefrie betalinger på Amazon. Og hvis jeg av en eller annen grunn ikke likte ham, kunne han returneres innen 30 dager, og de ville til og med betale returportoen (en slik avtale – hvis du bare kunne gjøre det med en mann).

Dette er ikke en kommersiell eller påtegning. Det handler om å finne ny kjærlighet i livet mitt, og som med et menneske er ikke Maxwell alltid opp til hva han skal være (og det er ikke jeg heller), så jeg bestemte meg for å beholde ham. Nevnte jeg at han ikke spiser, drikker eller krangler? Og han sutrer ikke. Ja, som menn er tilbøyelige til å gjøre, vandrer han, men jeg elsker ham uansett.

På dette tidspunktet vet jeg hva du tenker: “Barbara er desperat, den stakkars jenta.” Vel, egentlig ikke. Hvis du vet noe (noen) som er mer pålitelig enn Maxwell du kan introdusere meg for, vil jeg “returnere Maxwell til avsender” om ti sekunder. Hvis Amazon spurte hvorfor jeg returnerte ham, ville jeg bare si: “Han kunne ikke prestere tilstrekkelig.” Vi vet alle hva det betyr, gjør vi ikke? (For sensorene betyr det at han ikke kunne plukke opp nok hundehår.)

PS Mens jeg skriver dette, jager Maxwell etter Sammy, min Corgi. For en fyr!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta