Oransje tekstmeldinger

O

Orange er et fantastisk nettverk i Storbritannia. Med så mange mobilavtaler tilgjengelig for deg å velge mellom, kan det være vanskelig å velge det beste med tanke på at det kan være noen få tilbud som passer for dine behov.

Hvorfor trenger du ubegrensede tekstmeldinger? Først av alt, kan du finne ut at å sende tekstmeldinger ville være en bedre måte å kommunisere med familie og venner. Du kan til og med være forelsket, og å sende tekstmeldinger er en måte å kommunisere uendelig på.

Hvis du passer inn i beskrivelsen, er du en som bruker mange penger på hundrevis av tekstmeldinger hver måned, hvis du ikke velger riktig avtale. Å få en mobilavtale med gratis tekster er faktisk det viktigste for deg fordi du får spare mer penger uten å måtte betale ekstrakostnadene for tekster.

Tenåringer trenger virkelig gratis tekster fordi de er en del av fellesskapet som sender flest tekster hver måned. Hvorfor? For tenåringer er det dyrt å ringe. Å sende en tekst er den beste måten å kommunisere mens du sparer penger. Sikkert har de ikke råd til å betale mer for tekster, så det er derfor Orange mobilavtaler som tilbyr ubegrensede tekster er så viktige for de fleste. Foreldre ville gå for disse mobilavtalene for å sikre at tenåringene deres får det de vil uten å bryte bankkontoen.

La oss ta en titt på noen av disse mobilavtalene som er så interessante og uimotståelige. Først av alt, Orange -avtalen med et så godt tilbud er kjent som Dolphin. Under Dolphin har vi flere typer planer som dekker alles behov.

Dolphin 15 er den enkleste planen av alle. Med en månedlig avgift på £ 14,68, hvis du registrerer deg online eller £ 15, den vanlige prisen, kan du få 100 minutter taletid og ubegrensede tekster. Du må imidlertid registrere deg for en 24-måneders kontrakt for å få glede av dette.

Dolphin 25 derimot vil koste £ 25 i måneden, og du får ytterligere 100 minutter taletid på toppen av de ubegrensede tekstmeldingene, og du må signere en 18-måneders kontrakt for å få dette. En 24-måneders kontrakt vil gi deg dobbel taletid, noe som betyr at du får 400 minutter taletid i stedet for 200 minutter med samme gebyr.

Dette fortsetter til Dolphin 75. Denne planen er for de som trenger å bruke mye tid på å snakke i telefon mens de nyter gratis tekst. På samme tid vil du få et spesialtilbud på 500 MB gratis mobil Internett -surfing, slik at du kan sjekke e -postene dine eller jobbe med mobiltelefonen. Dette vil koste deg £ 75 i måneden, og du får 3000 minutter taletid, noe som tilsvarer å snakke non-stop i 50 timer.

Vil du få en Orange -avtale? Det er helt opp til deg, men jeg antar at du må prøve det før du sier nei til Orange for alltid. Tross alt vet du aldri om Orange er nettverket for deg før du har prøvd.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta