Slik rengjør du HEPA -filteret på ditt stille Ultra Super Shark Vacuum

S

HEPA-filteret i ditt stille ultra Super Shark-vakuum Euro-Pro hv122 må rengjøres fra tid til annen. Tross alt er den laget for å fange partikler. Her er trinnene du må ta for å rengjøre HEPA -filteret på hv122 Super Shark.

Åpne støvkoppen

Det første du må gjøre er å åpne støvkoppen på rengjøringsmiddelet. For å gjøre det, trykk på knappen på baksiden og la støvbeholderen løsne. Det kommer av baksiden av håndenheten.

Ta ut filteret

Når støvkoppen, som fanger mye av støv og smuss, er slått av, ser du inn og du ser HEPA -filteret. Nå inn og dra ut filteret for rengjøring, trekk forsiktig, så kommer det ut ganske enkelt.

Tøm støvkoppen

Før du går videre med HEPA-filteret på ditt stille ultra Super Shark-vakuum Euro-Pro hv122, må du tømme støvkoppen i søppeldunken din. Et råd, tøm den i en utendørs søppelbøtte for å forhindre støv i å gå i luften og havne på teppet.

Fjern ruskjermer

Fjern HEPA -filteret med HEPA -filteret for rengjøring. Gjør dette ved å ta tak i ruskjermen med den ene hånden og filterrammen med den andre. Trekk godt, så skal de skilles.

Trykk på Rengjør

Ta HEPA støvkoppfilter og finn en hard overflate. Siden på en utendørs søppelbøtte eller annen beholder vil fungere godt. Bank på overflaten med filteret til du ikke ser mer støv falle ut mellom foldene på HEPA -filteret. Dette betyr at du har fått mest, om ikke alt rusk.

Rengjør søppelskjermen

Deretter tar du ruskjermen og trykker på den også. Du kan også skylle den under vann for å få en grundigere rengjøring. Vær imidlertid oppmerksom på at ruskjermen på din stille ultra Super Shark-vakuum Euro-Pro hv122 må være helt tørr før du setter den inn igjen.

Til slutt – Sett ditt stille Ultra Super Shark Vacuum Euro -Pro hv122 sammen igjen
Deretter setter du alt sammen igjen når alt er tørt. Sett skjermen og filtrer sammen. Sett dem inne i vakuumet og støvkoppen igjen. Du vil være klar til å støvsuge igjen med et rent filter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta