Vokt dere for legaliserte lånehaier og høye kostnader dårlige kredittlån

V

Til tross for farene med raske kredittavtaler, foretrekker mange låntakere å låne online lån fra private långivere. I motsetning til hovedgaten långivere, er online lån mer fleksible og tilgjengelige for låntakere med mindre enn perfekt poengsum.

Siden 2008 har FinTech-industrien i Storbritannia blomstret over 50 % hvert år. Dette tallet er dobbelt så høyt veksten som Silicon Valley fikk i samme periode. Den britiske regjeringen anser nå FinTech som et høyt prioritert marked ettersom det bringer 9 milliarder pund til økonomien hvert år og skaper mer enn 60 000 arbeidsplasser.

Med blomstrende FinTech-spillere er flere skruppelløse långivere også aktive i det britiske landskapet. Til tross for den strenge årvåken til Financial Conduct Authority (FCA), prøver mange lånehaier å kontakte desperate låntakere og tilby billige dårlige kredittlån. Mange av disse hevder at de er autorisert av FCA. Som en forsiktig låntaker må du derfor vite hvordan du skal holde deg unna slike tvilsomme låneleverandører.

Hvordan identifisere lånehaier?

Lånehaier kan være enkeltpersoner eller selskaper. De kan være hvor som helst rundt deg på offentlige steder, restauranter, puber, dagligvarebutikker eller hvor som helst. De retter seg mot menneskelig psykologi og tilbyr smålån til nominelle priser. Det eneste målet er å lure låntakeren for en stor sum på grunn av renter og andre skjulte gebyrer. Du vil ta stor feil hvis du antar at disse lånehaiene kun er aktive som private aktører. Det er mange som hevder at de er autorisert av FCA. Derfor er det viktig å vite hvordan man identifiserer en ekte låneleverandør fra en falsk.

1. En ekte låneleverandør ville aldri kontakte deg for å tilby lånet. FCA har utestengt lånetilbyderne fra å dele avtalene direkte med långiverne. Det første kontaktpunktet bør initieres av deg. Vær derfor oppmerksom på de beskjedne mennene som tilbyr deg lån for din økonomiske krise.

2. En autorisert lånemegler har alltid et lisensnummer og andre detaljer på nettsiden sin. De vil dele alt i papirer etter en lovlig rute; mens en lånehai ville bruke sweet talk i stedet for dokumentasjon. Vokt dere for slike falske fester.

3. Les alltid vilkårene og betingelsene nøye. Du bør alltid spørre om forsinket betaling og/eller forskuddsbetaling eller andre skjulte gebyrer. For slike tilleggsgebyrer kan heve lånebyrden til utenkelige nivåer.

En av de sikreste måtene å finne en regulert utlåner på er å kontakte en FCA-regulert lånemegler online og be om et lån. Som regulerte lånemeglere søker de etter lån i henhold til din tilbakebetalingsevne. Du kan få tilgang til flere lån fra erfarne långivere, rett på døren. Det er problemfritt og trygt å søke etter lån fra regulerte meglere. Du kan sammenligne og velge den som passer best til dine behov.

Mens du velger et dårlig kredittlån, må du huske på visse ting. Når du bestemmer deg for å låne til tross for dårlig kredittvurdering, hever det et rødt flagg i kredittrapporten din. Det ville skade kredittpoengsummen din ytterligere. Derfor er det viktig å vurdere om du kan betale tilbake lånet eller ikke. Manglende betaling av dårlig kredittlån kan være skadelig for kreditthelsen din. Det kan medføre et gebyr for forsinket betaling.

Du må prøve å låne små kortsiktige lån for dårlig kreditt. For de er enkle å betale tilbake og administrere. Pass på at du aldri låner mer enn det som kreves.

Ved å holde denne enkle sjekklisten håper jeg du kan låne trygt for bedre kreditthelse.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta