White Shark Cage Diving

W

Er du fan av spenning og adrenalin? Får du et kick av det ekstraordinære? Hvis du planlegger en tur til Western Cape, er en ting du ikke har råd til å la reiseplanen være, en dykkingopplevelse med hvithai. Gansbaai tilbyr noen av de beste hai -dykkene i Sør -Afrika, og hvis du ser et av disse mektige dyrene på nært hold, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Lei en bil i SA med First Car Rental og begynn å planlegge den flotte hvithai -dykketuren i dag! Et godt forslag ville være å ankomme til Cape Town flyplass, hoppe inn i leiebilen din og dra på en biltur nedover kysten! Du kan stikke innom på Cape Wine -ruten eller til og med se noen hvaler i Hermanus, men uansett hvilken rute du tar, ikke glem kameraet og sulten etter eventyr!

Gansbaai – The While Shark Cage Diving Capital

I Gansbaai er det et utvalg av flotte dykkerfirmaer for hvite haier som vil hjelpe deg med å planlegge din undervannsopplevelse. Dette inkluderer ofte en orientering om hvordan det fungerer, litt te eller lunsj, samt noen utrolige bilder tatt under handlingen og snacks mens du er ombord på båten.

Du går ombord på båten din mot Geyser Rock (hjemsted for et stort antall Cape Fur-seler), som er akkurat som take-away-delen av en restaurant for haier. På grunn av den enorme bestanden av seler som ofte blir byttet på av haier, er denne grunne havstrekningen mellom Geyser Rock og Dyer Island kjent som ‘Shark Alley’. Det er ikke rart at dykking av haier i Sør -Afrika er så populær – ettersom denne lille havstrekningen har den tetteste bestanden av hvite haier i verden!

Din dykkingopplevelse med hvite haier betyr at du blir utstyrt i en våtdrakt med full kropp og senket fra båten til dykkerburets sikkerhet. Alt som skiller deg og disse smugende rovdyrene er litt kaldt atlantisk vann og burene i buret. Det er virkelig ikke noe mer magisk enn å være vitne til nåde og styrke til en storhai når den glir gjennom dypet på jakt etter belønningen – det vil bokstavelig talt ta pusten fra deg.

Great White Shark Diving Trips – Without the Diving

Hvis du ikke er helt klar til å ta det bokstavelige spranget, trenger dykkingstur til hvite haier ikke å innebære å komme deg i vannet. I stedet kan du følge med på turen, gi støtte til de som må komme seg inn i det iskalde vannet og se på komforten og sikkerheten til din dobbeltdekkbåt. Du vil oppdage at du får et utrolig utsiktspunkt for hvite haier fra dette forhøyede perspektivet, slik at du virkelig kan sette pris på deres stealth og størrelse.

Ikke la utforskningen stoppe der – hopp tilbake i leiebilen din og prøv en av våre 10 beste bilturer i Western Cape. Dessuten, hvis du tror at eventyrene dine kan ta deg utover grensene for Western Cape, kan du enkelt returnere det leide kjøretøyet til noen av First Car Rental -filialene i Sør -Afrika.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta