Wildlife of Treasure Island Florida

W

Treasure Island, Florida er en vakker strand som vrimler med et stort utvalg av dyreliv. Fra sjølivet til reptilene er det en overflod av skapninger som naturelskeren kan glede seg over. Enten du er i humør til å bare se på dyrets dyreliv eller ønsker å feste noen av de lokale fiskene, er Treasure Island et flott sted å mate dine ønsker. Mange av artene kan observeres uten å måtte forlate kysten, men de som våger seg ut på båter støter på et enda bredere spekter av fantastiske skapninger.

Fisk – Ettersom Treasure Island er et strandsamfunn, lurer det åpenbart ganske mange arter rundt vannet. Mexicogolfen er et av de beste stedene å tilbringe en dag med enten å snorkle og se på alle undersjøiske skapninger eller sitte med stangen og fange noen av disse deilige fiskene. Noen av fiskeartene som normalt finnes i disse farvannene inkluderer:

 • Grouper
 • Snapper
 • Kingfish
 • Cobia
 • Tillate
 • Flunder
 • Pompano
 • Tarpon
 • Barracuda
 • Blacktip haier
 • Spansk makrell

Pattedyr – Det er mye mer enn bare fisk som streifer rundt i Treasure Island -området. Det finnes en rekke pattedyr som også kaller dette nydelige strandsamfunnet sitt hjem. Mange elsker å komme til St. Pete for å få et glimt av de vakre delfinene og sjøkøene. Delfiner er en av de mest ettertraktede attraksjonene til mange turister som besøker området. Den gode delen er at de fleste turister har flaks fordi det er ekstremt enkelt å se en delfin rundt Treasure Island. Delfinene elsker leken og viser seg i vannet og er vanligvis til og med lette å se fra stranden. Når du er ute på en båt i sommermånedene, er det ikke uvanlig at en delfinestokk svømmer bak båten din. Manater er en annen skapning som folk alltid liker å passe inn i sightseeingene sine. Selv om det er litt mer unnvikende enn delfinen, er det ikke sjelden man får et glimt av en av disse “sjøkyrene”.

Reptiler – Det er et stort utvalg av reptiler som kaller dette området i Florida hjem. Det er opptil 45 forskjellige slangearter i delstaten Florida, både giftige og ikke-giftige. Florida er også hjemsted for noen få varianter av havskilpadder, hvorav den vanligste er Loggerhead Turtle. Florida -strendene er hjemsted for 80% av Loggerheads i USA, og så mange som 68 000 reir kan bli funnet i Florida hvert år!

Med en overflod av dyreliv rundt i staten, kan Florida være et flott sted å observere naturen. Treasure Island og Gulf Coast har en unik gruppe dyr, og ingen som elsker naturen bør gå glipp av disse vakre skapningene. Husk alltid å ikke forstyrre dyrelivet og la dem leve og avle naturlig, så mange generasjoner i fremtiden kan glede seg over skjønnheten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta